Steffen Brandt
Steffen Brandt

Prisklasse 4, Receptionsmusik

Steffen Brandt
Steffen Brandt

Prisklasse 4, Receptionsmusik

Steffen Brandt
Anbefalinger Steffen Brandt
Anbefalinger Steffen Brandt

”Arrangementet gik super fint. DJ Torben Pop og Steffen Brandt var begge i topform, og vi var meget tilfredse med deres optræden.

Xcluzive Entertainment, det var perfekt!”

Via Biler A/S

Erik

Luk vindue
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Receptionsmusik / Steffen Brandt

Steffen Brandt

Prisklasse 4, Receptionsmusik

Du kender Steffen Brandt fra

Steffen Brandt behøves ingen præsentation. Han er forsanger i et af Danmarks mest succesfulde bands TV-2 og et ikon på den danske musikscene.
Siden 1981 har Steffen Brandt fungeret som forsanger i popgruppen TV-2, hvor han også har stået for både tekst og musik. Derudover har han også skrevet sange for en lang række kendte musikere. Der er tale om et imponerende sangkartotek og en musikalsk karriere uden lige.

Du skal booke Steffen Brandt fordi

Steffen Brandt er en fantastisk sangskriver og en ordekvilibrist uden sammenligning.
Hans stil er præget af selvironi, hvilket ofte underspiller hans kæmpe talent, man dog ikke må tage fejl af. Han er en yderst begavet sangskriver, og det er en sand fornøjelse at fordybe sig i hans tekstunivers.

Hans tekster besidder en vid, bid og en lun ironisk undertone, der er elsket af den danske befolkning. Han skriver sange, der både kan være kritiske samfundskommentarer men også store kærlighedssange. Han skriver om genkendelige hverdagsscener og tanker om menneskelivet.

Steffen Brandt sætter sit særlige personlige præg på musikken, hvilket giver en helt speciel atmosfære, når han opleves live. Han er en sanger, man skal opleve, og som man helt sikkert vil fortælle om bagefter.

Steffen Brandts nævnværdige øjeblikke

2016: Modtager af “Statens Kunstfonds livsvarige hædersydelse”.
2006: Modtager af prisen “Årets Danske Sangskriver” ved Danish Music Awards
2003: Modtager af “Modersmål-Selskabets Sprogpris”.
2003: Modtager af prisen “Årets Danske Sangskriver” ved Danish Music Awards

Book Steffen Brandt

Book Steffen Brandt direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Steffen Brandt

TV-2 er et af de mest folkekære danske bands. De er flittige gæster på landets store koncertscener og mange af bandets albums har solgt et sekscifret antal eksemplarer og
for at understrege gruppens status, kan det nævnes, at de har vundet flere priser blandt andet pladebranchens ærespris for at have ”markeret sig som et orkester, der tager strøm på Danmark og danskerne, men gør det underfundigt, mildt, og alligevel ædende sarkastisk”.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...