Stinne Schwartz

Stinne Schwartz

Stinne Schwartz

Stinne Schwartz

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Kærlighedens sprog

Det er ikke altid let at beskrive sine følelser på den store dag. Men måske behøver du ikke at sige så mange ord. Musik taler ligesom kærlighed et gobalt sprog. Spice dit næste arrangement op med smukke toner fra Stinne Schwartz under middagen.

Stinne Schwartz er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og er et velkendt ansigt fra det århusianske musikmiljø, hvor hun bl.a. synger i vokalensemblet Vocal Line. Stinne synger oftest acapella, men medbringer gerne guitarist eller pianist og underholder alt fra en enkelt sang til en hel aften.

Repertoiret består af rørende popballader af de store sangerinder, men bestillingsopgaver modtages også gerne. Gennem en romantisk, intim og rørende atmosfære er du med Stinnes smilende væsen og smukke stemme garanteret en god musikalsk oplevelse!

Stinne Schwartz kan med succes bookes til dinner arrangement.

Book

Book Stinne Schwartz

Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Vi sætter en ære i at matche det rigtige arrangement til den rigtige underholdning. Vi kender alle de bands, vi samarbejder med ind og ud. Det betyder, at du ikke behøver at være ekspert i genrer og spillelister, så længe du kender dine gæster og dine ønsker. Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra den indledende samtale til afholdelse af event.

Hvis du ønsker at booke Stinne Schwartz eller et af de andre bands, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Stinne Schwartz

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...