Supergreen

Supergreen

Supergreen

Supergreen

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Erfarent bryllupsband

Supergreen har eksisteret siden slutningen af 90'erne og bandet har siden dengang underholdt til et hav af festlige bryllupper. Repertoiret består af glad kopimusik som alle kender, designet til at give publikum én på danseopleveren. Nogle numre er klassikere, der bare hænger ved, mens andre er nutidige publikums- og radiofavoritter.

Du kendt helt sikkert mega hits som "Let Me Entertain You", "Nu hvor du har brændt mig af", "Summer of 69", "Hit Me Baby One More Time" og "9 to 5". Der er altså garanti for, at gæsterne kan synge med de velkendte hits og et fyldt dansegulv. Supergreen er også meget åbne over for ønsker, så du kan få lige præcis de sange, der passer perfekt til din fest.

Professionelle og erfarne musikere

Supergreen har gennem årene erhvervet sig stor erfaring med at underholde til bryllupsfester, og det er endnu ikke sket at dansegulvet har været tomt. Supergreen består af fire professionelle musikere, der efter mange år, stadig finder stor glæde ved at optræde sammen.

Supergreen spiller som udgangspunkt 2x70 minutter til dans, men kan også bookes med dinner duo/trio eller pianist under middagen.

Book

Book Supergreen

Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Vi sætter en ære i at matche det rigtige arrangement til den rigtige underholdning. Vi kender alle de bands, vi samarbejder med ind og ud. Det betyder, at du ikke behøver at være ekspert i genrer og spillelister, så længe du kender dine gæster og dine ønsker. Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra den indledende samtale til afholdelse af event.

Hvis du ønsker at booke Supergreen eller et af de andre bands, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Supergreen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...