Suspekt

Suspekt

Suspekt

Suspekt

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kontant og intens rap

Suspekt er uundgåelige i dansk hip hop. Suspekt ved du, hvor du har. Musikken er mørk og intens, sproget er beskidt, og festen er stensikker. Med Suspekt som underholdning til din fest, kommer hits i bunkevis. Du kender helt sikkert numre som ”S.U.S.P.E.K.T”, ”Proletar (hvor jeg står)” og ”Sut den op fra slap”. Det er blot få blandt mange hits, der har limet sig fast til den danske bevidsthed og slår igennem i dag, når Orgi-E, Bai-D og Rune Rask går på scenen. Med gruppen til dit arrangement er der garanti for hiphop af højeste kvalitet fra et af de mest anerkendte danske navne.

Toppen af dansk hip hop

Seks studiealbums, 2 platincertificeringer og 3 guldcertificeringer, har manifesteret gruppen som toppen af genren. De høster gang på gang roser og stjernespækkede anmeldelser, både for musikken og for koncerterne. Suspekt udgav deres seneste album ”100% Jesus” i 2017, som fik seks ud af seks mulige stjerner af anmeldelserne. I forbindelse med albummet spillede de tre fuldstændig udsolgte koncerter på nogle af Danmarks største spillesteder.

Gruppen har også indspillet flere samarbejder med andre kunstnere, som demonstrerer dens enorme musikalitet. Suspekt har både arbejdet sammen med Shaka Loveless, Lukas Graham og L.O.C på enkelte numre. Bandets fjerde album indeholdt fire numre med det tjekkiske symfoniorkester indspillet i Prag, og Tina Dickow synger også på et af numrene.

Book

Book Suspekt

Suspekt repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Suspekt

Suspekt blev hyldet for deres bidrag til dansk musik gennem mere end 20 år, da de i 2015 modtog fire statuetter til Danish Music Awards. Blandt andet en pris som ”Årets Live Navn”. Gruppen har deres eget pladeselskab Tabu Records, som de startede i 1998. Pladeselskabet har foruden gruppen også VETO og The Floor Is Made Of Lava på kontrakt. Tabu Records har også stået bag produktionen af sange for kunstnere som Kendrick Lamar.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Suspekt

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...