Suspekt

Book Suspekt

Suspekt

Book Suspekt

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Suspekt her

Suspekt er uundgåelige i dansk hip hop. Suspekt ved du, hvor du har. Musikken er mørk og intens, sproget er beskidt, og festen er stensikker. Med Suspekt som underholdning til din fest, kommer hits i bunkevis. Du kender helt sikkert numre som ”S.U.S.P.E.K.T”, ”Proletar (hvor jeg står)” og ”Sut den op fra slap”. Det er blot få blandt mange hits, der har limet sig fast til den danske bevidsthed og slår igennem i dag, når Orgi-E, Bai-D og Rune Rask går på scenen. Med gruppen til dit arrangement er der garanti for hiphop af højeste kvalitet fra et af de mest anerkendte danske navne.

Toppen af dansk hip hop

Seks studiealbums, 2 platincertificeringer og 3 guldcertificeringer, har manifesteret gruppen som toppen af genren. De høster gang på gang roser og stjernespækkede anmeldelser, både for musikken og for koncerterne. Suspekt udgav deres seneste album ”100% Jesus” i 2017, som fik seks ud af seks mulige stjerner af anmeldelserne. I forbindelse med albummet spillede de tre fuldstændig udsolgte koncerter på nogle af Danmarks største spillesteder.

Gruppen har også indspillet flere samarbejder med andre kunstnere, som demonstrerer dens enorme musikalitet. Suspekt har både arbejdet sammen med Shaka Loveless, Lukas Graham og L.O.C på enkelte numre. Bandets fjerde album indeholdt fire numre med det tjekkiske symfoniorkester indspillet i Prag, og Tina Dickow synger også på et af numrene.

Book

Book Suspekt

Suspekt repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Suspekt

Suspekt blev hyldet for deres bidrag til dansk musik gennem mere end 20 år, da de i 2015 modtog fire statuetter til Danish Music Awards. Blandt andet en pris som ”Årets Live Navn”. Gruppen har deres eget pladeselskab Tabu Records, som de startede i 1998. Pladeselskabet har foruden gruppen også VETO og The Floor Is Made Of Lava på kontrakt. Tabu Records har også stået bag produktionen af sange for kunstnere som Kendrick Lamar.

Derfor skal du booke Suspekt hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Suspekt

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Carpark North

,

Patrick Dorgan

Johnny Deluxe

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening