Svindlerne
Svindlerne

Svindlerne

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Svindlerne fordi

Svindlerne optræder med et foredrag, der er aktuelt for netop jeres organisation. Det kan være alt fra en ny markedsføringsstrategi og optimering af jeres kommunikationsprocesser til positiv tænkning og opbygningen af en high-performance virksomhedskultur, og det kan selvfølgelig også være noget helt fjerde, hvis det passer jer bedre. Underholdningen forløber gennem fire faser.

I etableringsfasen starter foredraget seriøst ud, og foredragsholderen gennemgår virksomhedens situation og identificerer problemstillingen med stor autoritet og troværdighed.
Herefter bevæger foredraget sig glidende over i normbryderfasen, hvor vinklingen af emnet bliver præget af flere og flere klicheer, tomme floskler og spredte selvmodsigelser fra foredragsholderens side.
Dernæst indtræder den tredje fase, absurditetsfasen, hvor vinklingen nu vendes 180 grader. Foredragsholderen bliver alt for privat i sin formidling og absurditeterne drysses med rund hånd, så publikum ikke ved, om de skal grine eller græde.
Til sidste følger afsløringsfasen, hvor filmen knækker og foredragsholderen viser sig at være så dybt utroværdig og opblæst, at medarbejderne opdager, at de er blevet svindlet, hvorefter de må give latteren frit løb.

Book

Book Svindlerne

Book Svindlerne direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Svindlerne

Igennem de fire faser af foredraget tages tilhørerne med på en følelsesmæssig rutsjebanetur. De vil bevæge sig fra at være imponerede og opmærksomme til forundrede og forargede og reagere hovedrystende og tåkrummende, indtil de opdager, at de er blevet svindlet, hvorefter den forløsende latter bryder ud.

Med Svindlerne får I underholdning, der er intelligent og satirisk med reelt indhold. Det er en morsom form for underholdning, der styrker sammenholdet i organisationen, og det er bestemt noget, medarbejderne vil snakke om og grine af længe efter.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Bottle Boys

Nyt fra Jylland

,

Jacob Haugaard

Per Vers

Larsens Serveringsteater

2 Kolling fra Kassen

Anbefalinger Svindlerne

”Der bliver stadig, en uge efter, fortalt historier og grinet ved frokostbordene over svindlerne. I en gruppe af mennesker der til dagligt arbejder med at skabe illusionsnumre og komik, er det meget imponerende, at det lykkedes at svindle dem så overbevisende.”

ESBEN HALDING, ADM. DIREKTØR

TV2 NETWORKS