Svindlerne
Svindlerne

Entertainer, Prisklasse 2

Svindlerne
Svindlerne

Entertainer, Prisklasse 2

Svindlerne
Anbefalinger Svindlerne
Anbefalinger Svindlerne

”Der bliver stadig, en uge efter, fortalt historier og grinet ved frokostbordene over svindlerne. I en gruppe af mennesker der til dagligt arbejder med at skabe illusionsnumre og komik, er det meget imponerende, at det lykkedes at svindle dem så overbevisende.”

TV2 Networks

Esben Halding, adm. direktør

Luk vindue
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Entertainer / Svindlerne

Svindlerne

Entertainer, Prisklasse 2

Du kender Svindlerne fra

Svindlerne har specialiseret sig i at afholde holde falske foredrag til konferencer, personaledage, kick off-arrangementer og events, og de gør det med stor succes, for svindlerne er troværdige, grinagtige, tankevækkende og yderst underholdende.
God svindel kræver grundig forberedelse, og det er lige præcis, hvad I får med Svindlerne. De sætter nemlig en stor ære i at levere det ultimative svindelnummer.
Derfor bruger Svindlerne også tid på at sætte sig ind i jeres baggrund, målsætning og værdier og det valgte emne for svindlen.

Du skal booke Svindlerne fordi

Svindlerne optræder med et foredrag, der er aktuelt for netop jeres organisation. Det kan være alt fra en ny markedsføringsstrategi og optimering af jeres kommunikationsprocesser til positiv tænkning og opbygningen af en high-performance virksomhedskultur, og det kan selvfølgelig også være noget helt fjerde, hvis det passer jer bedre. Underholdningen forløber gennem fire faser.

I etableringsfasen starter foredraget seriøst ud, og foredragsholderen gennemgår virksomhedens situation og identificerer problemstillingen med stor autoritet og troværdighed.
Herefter bevæger foredraget sig glidende over i normbryderfasen, hvor vinklingen af emnet bliver præget af flere og flere klicheer, tomme floskler og spredte selvmodsigelser fra foredragsholderens side.
Dernæst indtræder den tredje fase, absurditetsfasen, hvor vinklingen nu vendes 180 grader. Foredragsholderen bliver alt for privat i sin formidling og absurditeterne drysses med rund hånd, så publikum ikke ved, om de skal grine eller græde.
Til sidste følger afsløringsfasen, hvor filmen knækker og foredragsholderen viser sig at være så dybt utroværdig og opblæst, at medarbejderne opdager, at de er blevet svindlet, hvorefter de må give latteren frit løb.

Book Svindlerne

Book Svindlerne direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Svindlerne

Igennem de fire faser af foredraget tages tilhørerne med på en følelsesmæssig rutsjebanetur. De vil bevæge sig fra at være imponerede og opmærksomme til forundrede og forargede og reagere hovedrystende og tåkrummende, indtil de opdager, at de er blevet svindlet, hvorefter den forløsende latter bryder ud.

Med Svindlerne får I underholdning, der er intelligent og satirisk med reelt indhold. Det er en morsom form for underholdning, der styrker sammenholdet i organisationen, og det er bestemt noget, medarbejderne vil snakke om og grine af længe efter.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...