Sweethearts band
Sweethearts

Band, Kendt band, Prisklasse 3

Sweethearts band
Sweethearts

Band, Kendt band, Prisklasse 3

Sweethearts band
Prisklasse 3
fra 60.000 DKK
Artister i denne prisklasse er oftest kendte personligheder med et langt og imponerende CV bag sig.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Sweethearts

Sweethearts

Band, Kendt band, Prisklasse 3

Du kender Sweethearts fra

Sweethearts fik for alvor gang i musikkarrieren med det platin-vindende debutalbum fra 1992, ”Lyk’lig i en verden af musik”, hvor bandet fik hele Danmark til igen at synge med på gamle hits som ”Flower Power”, ”Smilende Sussi” og ”Rør ved mig”.
Albummet ”Lad hele verden danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ”Jeg ringer på fredag”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd” og ”Arrivederci Franz”, skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts deres anden platin plade.

Du skal booke Sweethearts fordi

”Åbn jeres hjerter – glem det grå og triste”.

Det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med et af Danmarks mest populære partybands, Sweethearts, bevæger sig ind i et univers af forrygende pop-revival.

Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer Sweethearts et uforglemmeligt show, hvor fest, farver, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd.

Sweethearts består af

– Pernille Højmark (Vokal)
– Kim Kidholm (Bas)
– Bo Bistrup (Guitar)
– Peter Michael (Keyboards)
– Holger Kølle (Trommer)

Book Sweethearts

Book Sweethearts direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Sweethearts

I 2004 kunne Sweethearts fejre deres 15 års jubilæum, og i samme anledning tilføje den ottende udgivelse på listen af prægtige partyalbums. ”Grand Cru” byder på masser af Grand Prix glamour med numre som ”Disco Tango”, ”Video video”, ”Hallo Hallo” og ”Danse i måneskin”.

Sweethearts er et af Danmarks flittigste partybands og har spillet mere end 1000 koncerter gennem årene. Succesen skyldes Sweethearts´ uforlignelige evne til at sætte skub i enhver fest – og det er hver gang!

Med tungen lige i munden leverer Sweethearts fest og farver, styrer uden det letkøbte og med stor erfaring bruger løs af branchens klicherer. Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin, jazz, og mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow der efterlader publikum med en varm fornemmelse af at have fået meget mere end de oprindeligt kom efter.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...