Sweethearts band
Sweethearts band

Sweethearts

Sweethearts fik for alvor gang i musikkarrieren med det platin-vindende debutalbum fra 1992, ”Lyk’lig i en verden af musik”, hvor bandet fik hele Danmark til igen at synge med på gamle hits som ”Flower Power”, ”Smilende Sussi” og ”Rør ved mig”. Albummet ”Lad hele verden danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ”Jeg ringer på fredag”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd” og ”Arrivederci Franz”, skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede bandet deres anden platin plade.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Medlemmer
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Sweethearts fordi

”Åbn jeres hjerter – glem det grå og triste”.

Det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med et af Danmarks mest populære partybands, Sweethearts, bevæger sig ind i et univers af forrygende pop-revival.

Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt show, hvor fest, farver, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd.

Medlemmer

Sweethearts består af

– Pernille Højmark (Vokal)
– Kim Kidholm (Bas)
– Bo Bistrup (Guitar)
– Peter Michael (Keyboards)
– Holger Kølle (Trommer)

Book

Book Sweethearts

Book Sweethearts direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Sweethearts

I 2004 kunne Sweethearts fejre deres 15 års jubilæum, og i samme anledning tilføje den ottende udgivelse på listen af prægtige partyalbums. ”Grand Cru” byder på masser af Grand Prix glamour med numre som ”Disco Tango”, ”Video video”, ”Hallo Hallo” og ”Danse i måneskin”.

De er et af Danmarks flittigste partybands og har spillet mere end 1000 koncerter gennem årene. Succesen skyldes Sweethearts´ uforlignelige evne til at sætte skub i enhver fest – og det er hver gang!

Med tungen lige i munden leverer de fest og farver, styrer uden det letkøbte og med stor erfaring bruger løs af branchens klicherer. Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin, jazz, og mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow der efterlader publikum med en varm fornemmelse af at have fået meget mere end de oprindeligt kom efter.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.