Swing Sisters

Swing Sisters

Swing Sisters

Swing Sisters

  • Beskrivelse
  • Hits
  • Konstellation
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Amerikansk swingmusik klar med nyt show

Trioen er inspireret af melodierne fra 20’erne, 30’erne og 40’erne, hvilket også udgør størstedelen af deres repertoiret. Deres melodi og repertoire består primært af amerikansk swingmusik med inspiration fra blandet andet ”Andrew Sisters”. Gruppen er igen aktuelle med et nyt og flot show, som fejring af deres 25 års-jubilæum. Showet indeholder en bred vifte af de mange sange, som de er kendt og elsket for.

Mere end 25 års erfaring

Gruppen blev dannet tilbage i 1992, hvor Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggard og Kirsten Vaupel fandt sammen. De tre medlemmer var på forhånd allerede kendte ansigter fra hver sit musikalske miljø. Norup havde tidligere medvirket i en vokalgruppe, og spillet med i flere revyer og musicals, Siggaard var mest kendte fra dansk Melodi Grand Prix, hvor hun havde vundet hele tre gange op gennem 80’erne, og Vaupel, havde sunget opera, operetter og danske sange.

Hits

Populære hits

– Sleigh Ride
– Don’t Sit Under The Apple Tree
– Rudolph The Red Nosed Reindeer
– In the mood

Konstellation

Swing Sisters tilbydes bl.a. med

– Pianist: til koncerter og mindre arrangementer
– 6-mandsorkester: dinner/dance arrangementer, hvor orkesteret underholder under middagen og sammen med Swing Sisters spiller op til show og dans.
– 10-20 mands orkester: til de større arrangementer og begivenheder

Book

Book Swing Sisters

Book Swing Sisters direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Swing Sisters

Der er blevet skrevet 3 musicals til gruppen og de har bl.a. arbejdet sammen med det verdensberømte engelske swingorkester ”The Pasadena Roof Orchestra”, hvilket har resulteret i 2 CD’er. I 1995 modtog trioen ”Simon Spies Showpris”, som anerkendelse for at levendegøre og underholde med deres musik. I 2013 tildelte ”Dansk Solistforbund” trioen et æreslegat.

Kan bookes som:

Forespørg på Swing Sisters

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet