Swing Sisters
Swing Sisters

Swing Sisters

Gruppen blev dannet tilbage i 1992, hvor Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggard og Kirsten Vaupel fandt sammen og blev til Swing Sisters. De tre medlemmer var på forhånd allerede kendte ansigter fra hver sit musikalske miljø. Norup havde tidligere medvirket i en vokalgruppe, og spillet med i flere revyer og musicals, Siggaard var mest kendte fra dansk Melodi Grand Prix, hvor hun havde vundet hele tre gange op gennem 80’erne, og Vaupel, havde sunget opera, operetter samt danske sange.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Hits
  • Konstellation
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Swing Sisters fordi

Trioen er inspireret af melodierne fra 20’erne, 30’erne og 40’erne, hvilket også udgør størstedelen af deres repertoiret. Deres melodi og repertoire består primært af amerikansk swingmusik med inspiration fra blandet andet ”Andrew Sisters”.

Gruppen er igen aktuelle med et nyt og flot show, som fejring af deres 25 års-jubilæum. Showet indeholder en bred vifte af de mange sange, som de er kendt og elsket for.

Hits

Swing Sisters populære hits

– Sleigh Ride
– Don’t Sit Under The Apple Tree
– Rudolph The Red Nosed Reindeer
– In the mood

Konstellation

Swing Sisters tilbydes bl.a. med

– Pianist: til koncerter og mindre arrangementer
– 6-mandsorkester: dinner/dance arrangementer, hvor orkesteret underholder under middagen og sammen med Swing Sisters spiller op til show og dans.
– 10-20 mands orkester: til de større arrangementer og begivenheder

Book

Book Swing Sisters

Book Swing Sisters direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Swing Sisters

Der er blevet skrevet 3 musicals til gruppen og de har bl.a. arbejdet sammen med det verdensberømte engelske swingorkester ”The Pasadena Roof Orchestra”, hvilket har resulteret i 2 CD’er.

I 1995 modtog trioen ”Simon Spies Showpris”, som anerkendelse for at levendegøre og underholde med deres musik. I 2013 tildelte ”Dansk Solistforbund” trioen et æreslegat.

Lignende artister

,

Best of Britain

,

Jan Glæsels Orkester

,

The X Orchestra

, ,

For The Record

,

Musikmaskinen

,

Husorkestret

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.