Swing Sisters
Swing Sisters

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Swing Sisters
Swing Sisters

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Swing Sisters
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Swing Sisters

Swing Sisters

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Du kender Swing Sisters fra

Gruppen Swing Sisters blev dannet tilbage i 1992, hvor Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggard og Kirsten Vaupel fandt sammen og blev til Swing Sisters. De tre medlemmer var på forhånd allerede kendte ansigter fra hver sit musikalske miljø. Norup havde tidligere medvirket i en vokalgruppe, og spillet med i flere revyer og musicals, Siggaard var mest kendte fra dansk Melodi Grand Prix, hvor hun havde vundet hele tre gange op gennem 80’erne, og Vaupel, havde sunget opera, operetter samt danske sange.

Du skal booke Swing Sisters fordi

Swing Sisters er inspireret af melodierne fra 20’erne, 30’erne og 40’erne, hvilket også udgør størstedelen af deres repertoiret. Deres melodi og repertoire består primært af amerikansk swingmusik med inspiration fra blandet andet ”Andrew Sisters”.

Gruppen er igen aktuelle med et nyt og flot show, som fejring af deres 25 års-jubilæum. Showet indeholder en bred vifte af de mange sange, som Swing Sisters er kendt og elsker for.

Swing Sisters populære hits

– Sleigh Ride
– Don’t Sit Under The Apple Tree
– Rudolph The Red Nosed Reindeer
– In the mood

Swing Sisters tilbydes bl.a. med

– Pianist: til koncerter og mindre arrangementer
– 6-mandsorkester: dinner/dance arrangementer, hvor orkesteret underholder under middagen og sammen med Swing Sisters spiller op til show og dans.
– 10-20 mands orkester: til de større arrangementer og begivenheder

Book Swing Sisters

Book Swing Sisters direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Swing Sisters

Der er blevet skrevet 3 musicals til gruppen og de har bl.a. arbejdet sammen med det verdensberømte engelske swingorkester ”The Pasadena Roof Orchestra”, hvilket har resulteret i 2 CD’er.

I 1995 modtog Swing Sisters ”Simon Spies Showpris”, som anerkendelse for at levendegøre og underholde med deres musik. I 2013 tildelte ”Dansk Solistforbund” Swing Sisters et æreslegat

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...