Tennis optræder på scene foran publikum
Tennis optræder på scene foran publikum

Tennis band

Tennis har efterhånden oparbejdet mange års erfaring. Gennem de sidste otte år har de leveret uforglemmelige koncertoplevelser over hele landet. De har blandt andet optrådt ved Skanderborg Festival og Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og under Århus Festuge.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Tennis band fordi

Tennis er bandet, der giver dig den bedste musik fra de sidste fire årtier.
Den røde tråd er musikalsk underholdning med glad og festlig musik. Der er velkendte hits på repertoiret. De numre alle kan danse og synge med på.
Tennis leverer en sand hitparade og for at få plads til så mange hits som muligt, har de gjort medleys til en af deres spidskompetencer. Det er en helt særlig oplevelse.

Tennis består af Kristoffer Hermansen på vokal, Rikke Boisen på vokal, Johannes Smed på guitar, keyboard og kor, Jonas Fritsch på bas og kor, Niels Rytter på trommer, percussion og kor og Andreas Anderskou på keyboards, percussion og kor.

Tennis leverer musik, der får alle på dansegulvet og sikrer sved på panden. De har altid matchbolden, og Tennis band er en sikker vinder hver gang.

Book

Book Tennis band

Book Tennis band direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Tennis band

En aften i selskab med både Take That, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Kim Larsen, Green Day, Village People og Robbie Williams. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er lige præcis, hvad du får med Tennis band.

Tennis er meget mere og andet end et klassisk coverband. Tennis er nemlig et konceptband, hvor konceptet er tennis, og bandet optræder derfor altid på et tæppe af grønt græs og med et langt tennisnet foran scenen.
Det forhindrer dog ikke Tennis i at have en fantastisk kontakt til publikum. Bandets energiske optræden og nærvær kommer langt ud over scenekanten og rammer alle.

Bandet spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes gang i festen.

Lignende artister

,

Danseorkestret

,

Rocazino

,

Zididada

,

Vejgaard Tårnblæserlaug

,

Martin Preisler Band

, ,

Mads Langer

,

Playlisten

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.