The Beat

The Beat

The Beat

The Beat

  • Om The Beat
  • Book
Om The Beat

Kridt danseskoene og gør klar til fest med The Beat

The Beat er et etableret coverband bestående af fem musikere, der dækker vokal, guitar og kor, bas, trommer og tangenter. Bandet har et bredt repertoire, og de spiller alle de største hits fra de sidste fire årtier. De mestrer alt – lige fra det store udland til danske ørehængere. Som en del af deres brede repertoire kan nævnes Danseorkesteret, Jackson 5, Robbie Williams, Rasmus Seebach, ABBA, Stevie Wonder, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig og mange flere.
De ryster det ene hit efter det andet ud af ærmet men uanset hvilket nummer, der spilles, er det fuld af små musikalske overraskelser.
Har I derudover særlige ønsker til musikken, er det bare om at tage kontakt.

The Beat er rutinerede, og med dem til din fest, er du i trygge hænder. De udvælger og sammensætter en sætliste med udgangspunkt i målgruppen, så du er sikker på, at musikken falder i gæsternes smag.

Hvor spiller bandet?

The Beat kommer hele Danmark rundt og dækker alle typer af arrangementer, hvor dansegulvet skal fyldes. Har du brug for musik til firmafesten, brylluppet, julefrokosten eller fødselsdagen, så er de klar til at byde op til fest og dans.

Book

Book The Beat

Du kan booke The Beat direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på The Beat

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...