The Favorites
The Favorites

The Favorites

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke The Favorites fordi

Bandet er det perfekte valg til dinner eller lounge indslag, hvor The Favorites sætter rammerne for en festlig og poppet aften med den absolutte top af artister fra den danske musikindustri.

Marie Keis Uhre er en af Danmarks absolut top vokalister, og er også kendt fra The X Orchestra og UHRE. Kim Nowak Zorde spiller guitar og er, ligesom Marie Keis, en kendt skikkelse fra The X Orchestra. Thomas Steen Hansen er placeret bag trommerne og er kendt som trombonisten fra Panamah. Til sidst og ikke mindst er Henrik Steen på bassen, hvor han sammen med bandets andre medlemmer spiller op til den helt store fest.

Book

Book The Favorites

Book The Favorites direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om The Favorites

Ikke kun deres tidligere samarbejde med velkendte artister er imponerende, men dertil kommer The Favorites med en kundeliste der blot statuerer, hvor stort et talent denne gruppe besidder. De har i mange år været foretrukket blandt store velkendte firmaer, såsom Saxo Bank, Nykredit, Maersk, Novo Nordisk, TV2 & DR.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Steffen Brandt

Karina Kappel

Kim og Anja