The Favorites
The Favorites

Prisklasse 1, Receptionsmusik

The Favorites
The Favorites

Prisklasse 1, Receptionsmusik

The Favorites
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Receptionsmusik / The Favorites

The Favorites

Prisklasse 1, Receptionsmusik

Hvem er The Favorites?

The Favorites består af fire artister, hvor Marie Keis Uhre, Kim Nowak Zorde, Thomas Steen Hansen og Henrik Steen er kernen af bandet. Marie Keis Uhre er en af Danmarks absolut top vokalister, og er også kendt fra The X Orchestra og UHRE. Kim Nowak Zorde spiller guitar og er, ligesom Marie Keis, en kendt skikkelse fra The X Orchestra. Thomas Steen Hansen er placeret bag trommerne og er kendt som trombonisten fra Panamah. Til sidst og ikke mindst er Henrik Steen på bassen, hvor han sammen med bandets andre medlemmer spiller op til den helt store fest.

Du skal booke The Favorites fordi

The Favorites har arbejdet med en række etablerede og velkendte artister, både nationale og internationale, hvilket ofte kommer til udtryk for deres høje popularitet.

The Favorites har tidligere samarbejdet med imponerende og velkendte artister, som bl.a. Mø, Alphabeat, Medina, Christopher, Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen og mange flere endnu.

Bandet er det perfekte valg til dinner eller lounge indslag, hvor The Favorites sætter rammerne for en festlig og poppet aften med den absolutte top af artister fra den danske musikindustri.

Book The Favorites

Book The Favorites direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om The Favorites

Ikke kun deres tidligere samarbejde med velkendte artister er imponerende, men dertil kommer The Favorites med en kundeliste der blot statuerer, hvor stort et talent denne gruppe besidder. De har i mange år været foretrukket blandt store velkendte firmaer, såsom Saxo Bank, Nykredit, Maersk, Novo Nordisk, TV2 & DR.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...