The Hitmen

The Hitmen

The Hitmen

The Hitmen

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke The Hitmen fordi

The Hitmen er et populært backingband, og de har optrådt med store artister som Gloria Gaynor, Rasmus Seebach, Medina, L.I.G.A, Stine Bramsen, Barbara Moleko, Christopher, Peter A.G., Shaka Loveless, Wafande, Nabiha, Søs Fenger, Ida Corr,
Outlandish, Lis Sørensen, Tøsedrengene, Sanne Salomonsen, Sko/Torp og mange andre store kunstnere.

The Hitmen er et af landets mest populære partybands, og det skyldes blandt andet, at de altid har kunden i centrum. Deres optrædener er altid tilpasset kundens behov og ønsker, og alt efter arrangementsstørrelsen kan størrelsen på bandet skaleres op og ned fra 4 til 10 mand. De har specialiseret sig i skræddersyede musikarrangementer, og der er aldrig to aftener, der forløber ens, når man booker The Hitmen.

De spiller de allernyeste hits fra Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake, Medina, Katy Perry, J-Lo, Bruno Mars, Robin Thicke, Daft Punk og bevæger sig derfra til de største og mest tidløse klassikere fra de sidste 4 årtier i selskab med Michael Jackson, Prince, Simply Red, Tina Turner, Thomas Helmig, Bee Gees, Robbie Williams, Gnags og mange andre. De mestrer både soul-, disco- og popmusikken og kombinerer dem på elegant vis. Fællesnævneren for det hele er musik, der sikrer et fyldt dansegulv hele natten.

Bandet er det oplagte valg for den kræsne festarrangør, der ønsker intet mindre end den bedste musikalske underholdning til sit arrangement.

Book

Book The Hitmen

Book The Hitmen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om The Hitmen

Bandet består i sin grundform af fire dygtige musikere. Torsten Christensen er den energiske og karismatiske sanger i front og med de dygtige og velsvingende musikere Christian Stigsen Nielsen på trommer, Mikkel Fisker på bas og keyboardspilleren Morten Dybro bag sig, er der dømt musikalsk underholdning af høj kvalitet.
De er indbegrebet af en nærværende, udadvendt og engageret optræden krydret med en knivskarp dresscode og et veltilrettelagt sceneshow.

The Hitmen har derudover erfaring med alverdens forskellige arrangementer. De har optrådt til mindre privatfester som bryllupper og fødselsdage og til større virksomhedsarrangementer for blandt andre Danske Bank, PriceWaterhouseCoopers, Danske Commodities, Nationalbanken, Nordea, Vestas, Siemens Windpower, Jysk, Bilka, Jyske Bank, Novo Nordisk m. fl.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

,

Martin Preisler Band

Rhythm Of The Night

,

Beverly Hills Orchestra

Groovebox

Dreamband

,

Morphar and The Ladykillers