The Late Show band

The Late Show

The Late Show band

The Late Show

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book The Late Show her

The Late Show består af de fem forrygende og professionelle musikere: Casper Facius, forsanger og den suveræne frontfigur, der optræder med en uovertruffen energi og spilleglæde, Kristian Sørensen, bandets tangent-troldmand og klaverbokser, der kan holde festen kørende i timevis, Morten Falk, den formidable guitarist med de uforglemmelige guitarsoloer, Anders Bækgaard, der leverer de bundsolide bastoner, der får alle til at rocke med og Tor Kristensen, bandets rygrad og kontante trommebasker, der sikrer smæk for skillingen.

Forrygende festband

Bandet leverer en eksplosion af de fedeste hits pakket ind i et overvisende og underholdende sceneshow. Deres repertoire spænder bredt, og de spiller alt fra danske 60’er, 70’er og 80’er-klassikere til de største hits fra udlandet.
Udover at levere originale fortolkninger af store hits er bandet formidable til at lave medleys, hvor de på opfindsom og overraskende vis sammensætter fire-fem populære numre og spiller det som et. En sådan sammensætning giver en helt speciel oplevelse og energi.

Publikum i centrum

Kunden og publikum er altid i centrum, og de gør alt for at imødekomme arrangørens ønsker – hvad enten det indebærer en speciel sang, blæsere, korsangere eller noget helt tredje. De er derfor også et utroligt populært valg til et hav af arrangementer. The Late Show har en energi og spilleglæde, der sjældent er set mage. Job efter job har de leveret en fantastisk fest, der ikke bliver glemt lige foreløbig.

Book

Book The Late Show

Book The Late Show direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om The Late Show

Det er muligt at booke bandet i forskellige størrelser fra 5-9 musikere. Alt efter behov kan bandet udvides med blæsergruppe, korpiger, DJ og kendte solister. Mere end 12 års erfaring som professionelt live band til firmafester, bryllupper, festivaller og events gør, at de ved, hvordan man giver en uforglemmelig festoplevelse, og intet er overladt til tilfældighederne, når bandet optræder.

Derfor skal du booke The Late Show hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på The Late Show

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Playlisten

Dreamband

Bryllupsmusik Drengenes

,

Men In Band

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening