The Late Show band

The Late Show

The Late Show band

The Late Show

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Forrygende festband

The Late Show består af de fem forrygende og professionelle musikere: Casper Facius, forsanger og den suveræne frontfigur, der optræder med en uovertruffen energi og spilleglæde, Kristian Sørensen, bandets tangent-troldmand og klaverbokser, der kan holde festen kørende i timevis, Morten Falk, den formidable guitarist med de uforglemmelige guitarsoloer, Anders Bækgaard, der leverer de bundsolide bastoner, der får alle til at rocke med og Tor Kristensen, bandets rygrad og kontante trommebasker, der sikrer smæk for skillingen.

Oplev en eksplosion af de fedeste hits

Bandet leverer en eksplosion af de fedeste hits pakket ind i et overvisende og underholdende sceneshow. Deres repertoire spænder bredt, og de spiller alt fra danske 60’er, 70’er og 80’er-klassikere til de største hits fra udlandet.
Udover at levere originale fortolkninger af store hits er bandet formidable til at lave medleys, hvor de på opfindsom og overraskende vis sammensætter fire-fem populære numre og spiller det som et. En sådan sammensætning giver en helt speciel oplevelse og energi.

Publikum i centrum

Kunden og publikum er altid i centrum, og de gør alt for at imødekomme arrangørens ønsker – hvad enten det indebærer en speciel sang, blæsere, korsangere eller noget helt tredje. De er derfor også et utroligt populært valg til et hav af arrangementer. The Late Show har en energi og spilleglæde, der sjældent er set mage. Job efter job har de leveret en fantastisk fest, der ikke bliver glemt lige foreløbig.

Book

Book The Late Show

Book The Late Show direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om The Late Show

Det er muligt at booke bandet i forskellige størrelser fra 5-9 musikere. Alt efter behov kan bandet udvides med blæsergruppe, korpiger, DJ og kendte solister. Mere end 12 års erfaring som professionelt live band til firmafester, bryllupper, festivaller og events gør, at de ved, hvordan man giver en uforglemmelig festoplevelse, og intet er overladt til tilfældighederne, når bandet optræder.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på The Late Show

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...