The Late Show band
The Late Show

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

The Late Show band
The Late Show

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

The Late Show band
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / The Late Show

The Late Show

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

Du kender The Late Show fra

The Late Show består af de fem forrygende og professionelle musikere: Casper Facius, forsanger og den suveræne frontfigur, der optræder med en uovertruffen energi og spilleglæde, Kristian Sørensen, bandets tangent-troldmand og klaverbokser, der kan holde festen kørende i timevis, Morten Falk, den formidable guitarist med de uforglemmelige guitarsoloer, Anders Bækgaard, der leverer de bundsolide bastoner, der får alle til at rocke med og Tor Kristensen, bandets rygrad og kontante trommebasker, der sikrer smæk for skillingen.

Du skal booke The Late Show fordi

The Late Show leverer en eksplosion af de fedeste hits pakket ind i et overvisende og underholdende sceneshow.
Deres repertoire spænder bredt, og The Late Show spiller alt fra danske 60’er, 70’er og 80’er-klassikere til de største hits fra udlandet.
Udover at levere originale fortolkninger af store hits er The Late Show formidable til at lave medleys, hvor de på opfindsom og overraskende vis sammensætter fire-fem populære numre og spiller det som et. En sådan sammensætning giver en helt speciel oplevelse og energi.

Kunden og publikum er altid i centrum, og The Late Show gør alt for at imødekomme arrangørens ønsker – hvad enten det indebærer en speciel sang, blæsere, korsangere eller noget helt tredje. De er derfor også et utroligt populært valg til et hav af arrangementer.

The Late Show har en energi og spilleglæde, der sjældent er set mage. Job efter job har de leveret en fantastisk fest, der ikke bliver glemt lige foreløbig.

Book The Late Show

Book The Late Show direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om The Late Show

The Late Show kan bookes i forskellige størrelser fra 5-9 musikere. Alt efter behov kan bandet udvides med blæsergruppe, korpiger, DJ og kendte solister.

Mere end 12 års erfaring som professionelt live band til firmafester, bryllupper, festivaller og events gør, at The Late Show ved, hvordan man giver en uforglemmelig festoplevelse, og intet er overladt til tilfældighederne, når bandet optræder.

The Late Show giver en uforglemmelig festoplevelse.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...