The Movies

The Movies

The Movies

The Movies

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Filmmusik når det er bedst

De fire herrer Jakob Dinesen, Carsten Skov, Christian Douglas og Peter Kibsgaard fortolker de største hits fra film. Det er musik, der er komponeret af legendariske komponister som Ennio Morricone, John Barry, Lalo Schifrin mv. Det er navne, der kan være svære at genkende, men alle kender deres uforglemmelige musik fra klassiske film og serier, og du kender helt sikkert de store hits. De har en særlig forkærlighed for musik, der som god rom, er omkring 30 - 40 år gammel.

Med respekt for den gamle sound

The Movies byder ind på genren og fortolker frit, men trofast mod den gamle sound. Musikken, som bliver fremført af nogle af landets mest alsidige og dygtige, bringer smil til publikum - genkendelsens glæde er stor når tonerne fra nedenstående klassikere høres. Bandet blander jazz, soul, latin og funk og er perfekt til receptionsmusik. Du kan være sikker på at få en jazzet stemning, der skaber glade gæster. Musikken, som bliver fremført af nogle af landets mest alsidige og dygtige musikere, bringer smil til publikum - genkendelsens glæde er stor, når tonerne fra nedenstående klassikere høres.

Bandet er et anderledes indslag til receptionen, der udvider gæsternes horisont. De fire alsidige og professionelle musikere spiller både percussion, tenorsax, vibrafon blandt flere andre og mere klassiske instrumenter, der skaber en fantastisk lyd.

Repertoire

Theme from The Pink Panther
The Persuaders (De uheldige helte)
SOAP (Skum)
Mission Impossible
M.A.S.H.
Theme from Rocky
Godfather
The Good, The Bad & The Ugly
Theme from Sam Benedict

Book

Book The Movies

Book The Movies nu hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på The Movies

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...