The X Orchestra band fra X Factor
The X Orchestra

Band, Firmafest band, Prisklasse 4

The X Orchestra band fra X Factor
The X Orchestra

Band, Firmafest band, Prisklasse 4

The X Orchestra band fra X Factor
Anbefalinger The X Orchestra
Anbefalinger The X Orchestra

”Vi var så heldige at have besøg af The X Orchestra og DJ Per Kristensen til vores sommerfest. Knap 200 feststemte gæster var klar til det helt store show. Vi må sige, at begge artister levede fuldstændig op til vores forventninger og leverede en fantastisk indsats, som gjorde netop denne aften speciel. Vi giver dem 5 måger ud af 5 stk. (Man er jo fra Skagen)”

FF Skagen A/S

Thomas Hansen

Luk vindue
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Band / The X Orchestra

The X Orchestra

Band, Firmafest band, Prisklasse 4

Du kender The X Orchestra fra

Bandet er en fast og vigtig bestanddel af DRs ekstremt populære underholdningsprogram X Factor, hvor de som backing band har leveret musikken til solisterne og grupperne på scenen gennem de sidste 9 sæsoner. The X Orchestra er et yderst populært og topprofessionelt band. De har gennem de seneste år optrådt med de største danske internationale stjerner som Take That, Thomas Helmig, James Blunt, Back to Back, Daniel Bedingfield, Nik & Jay, Shane Ward, Sanne Salomonsen og mange flere.

Du skal booke The X Orchestra fordi

Bandet mestrer alverdens genrer, og de har et bredt repertoire. De tager de sidste 50 års største pop-, rock- og disco-hits fra både ind- og udland under kærlig behandling.
Musikalsk kommer bandet vidt omkring, og I kan forvente at høre alt fra Earth, Wind and Fire, George Michael og Whitney Houston til Robbie Williams og Dobbie Brothers.
Der er med andre ord ingen grund til at lade danseskoene blive hjemme, for de spiller  med garanti noget for enhver.

The X Orchestra blev dannet af de anerkendte kapelmestre Daniel Fält og Kim Enk, der begge har stået bag store internationale musiksucceser. I dag er The X Orchestra et yderst professionelt og særdeles populært 7-mands orkester bestående af nogle af Danmarks bedste musikere.

The X Orchestra optræder ikke kun under X Factor, de har x factor. Bandet er det perfekte valg, hvis du ønsker en aften, hvor musikken er af højeste kvalitet, og der med garanti skal sættes gang i dansegulvet.

Book The X Orchestra

Book The X Orchestra direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om The X Orchestra

The X Orchestra består af Daniel Fält på keyboard, Kim Enk Zorde på guitar, Michael Nordmark på keyboard og kor, Oliver Mcewan på bas og kor, Jesper Thomsen på trommer, Mads Løkkegaard på guitar og kor og Marie Keis Uhre på vokal. Til sammen udgør de et ganske unikt og velspillende ensemble, der med garanti kan sætte gang i dansegulvet.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...