Thomas Harman

Thomas Hartmann

Thomas Harman

Thomas Hartmann

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs meget
Beskrivelse

Skarp komik uden at være grov

Det er de skarpsindige, finurlige og tørre observationer der er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden. De giver oftest anledning til såvel latter som eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget. Han er et levende bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være skarp uden at være grov. Hans optræden er præget af stor professionalisme, så I altid får både indhold og levering, der passer til netop jer. Thomas' store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier. Han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.

Alsidig og produktiv komiker

Thomas Hartmann er den ubetinget mest produktive komiker i dansk stand-up. Det er de færreste danskere, der ikke har hørt hans jokes i én eller anden sammenhæng. Han har samarbejdet med mange af Danmarks førende komikere. Ud over at skrive og optræde med utroligt mange shows – både one-man shows og sammen med kolleger – har hans evne til at skrive kvalitetsjokes i et imponerende tempo og inden for mange forskellige stilarter gjort Thomas Hartmann til et efterspurgt navn som manuskriptforfatter. Det gælder både til scenen som i film- og TV-branchen.

Book

Book Thomas Hartmann

Book Thomas Hartmann direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs meget

Mere om Thomas Hartmann

Thomas Hartmann debuterede som stand-up komiker på Cafe Bizzaro på Amager i 1996. Han var ca. en måned forinden blevet inspireret af et show med Lasse Rimmer. De første par år optrådte Thomas, som de fleste komikere, oftest gratis på scenen, for at dygtiggøre sig. Imens arbejdede han som manuskriptforfatter på diverse TV-produktioner. Han har altid betragtet stand-up som sit hovederhverv. Han har alle dage arbejdet på kvalitet fremfor bred, folkelig eksponering. Man kan derfor heller ikke, som med flere af hans komikerkolleger, slå ned på noget specifikt, der har været hans store gennembrud i comedy-branchen. Han har simpelthen arbejdet sig støt og roligt op på toppen – og er blevet der!

Manuskriptforfatter for de største komikere

Han har gennem de seneste 23 år, lavet 13 fuld-længde comedy shows (8 one-man shows og 5 dobbeltshows). Han har medvirket i 6 sæsoner af TV 2 Zulus “stand-up.dk" og “Standup Live”. Han har deltaget sammenlagt 20 gange i velgørenhedsshowet “Comedy Aid” og forløberen “Talegaver til børn” . Derudover kender du hans skarpe pen fra en række comedy manuskripter, såsom “Jul på Vesterbro”, “Wulffmorgenthaler”, “Dolph & Wulff”, “Dybvaaaaad!”, “Det alt for store Linda P Show”, “Langt fra Las Vegas” og meget mere.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Thomas Hartmann

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...