Thomas Hartmann
Thomas Hartmann

Thomas Hartmann

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær meget
Beskrivelse

Du skal booke Thomas Hartmann fordi

Thomas Hartmann leverer noget af det ypperste inden for den klassiske stand up og er et veletableret og respekteret navn inden for branchen.

Thomas Hartmann er en af komikkens grundsøjler og har været det i mange år. Han er kendt for at levere stand up af høj kvalitet og være garant for latterkramper blandt publikum. Han evner at skrive intelligent komik i forskellige stilarter, og han er derfor en eftertragtet herre i den danske underholdningsbranche.

Når Thomas går på scenen, kan han godt virke hård i replikken, men han er aldrig grov og går sjældent rigtig over grænsen. Han leverer derimod sarkastiske og skarpsindsige observationer, der træner både lattermuskler og hjernekapacitet, for i hans show er der plads til både morskab og stof til eftertanke.
Thomas taler ikke til laveste fællesnævner og går ikke efter de nemme jokes. Når han optræder, går det stærkt, og man skal være vågen. Thomas er dog yderst professionel og tilpasser altid indhold og levering efter sit publikum.

Book

Book Thomas Hartmann

Book Thomas Hartmann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget

Lær meget mere om Thomas Hartmann

Thomas Hartmann leverer underholdning i topklasse, og han har en ganske særlig evne til at levere intelligent, gennemtænkt og velformuleret komik, der går rent ind blandt publikum. Denne særlige evne har gjort ham til en stor inspirationskilde for andre komikere, og hans komiske talent er anerkendt af både kolleger, anmeldere og publikum.

Thomas har et overbevisende ordforråd. Han er en sprogekvilibrist uden lige, og hans måde at arbejde med og udnytte sproget er en sand fornøjelse.
Thomas Hartmann er garant for en underholdende og uforglemmelig oplevelse og stof til eftertanke.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Linda P

Daniel Lill

Jesper Juhl

Sanne Søndergaard

,

Casper Christensen

Jonatan Spang

Brian Mørk

Rune Klan