Thomas Harman

Komiker Thomas Hartmann

Thomas Harman

Komiker Thomas Hartmann

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs meget
Beskrivelse

Book Thomas Hartmann her

Det er de skarpsindige, finurlige og tørre observationer der er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden. De giver oftest anledning til såvel latter som eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget. Han er et levende bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være skarp uden at være grov. Hans optræden er præget af stor professionalisme, så I altid får både indhold og levering, der passer til netop jer. Thomas' store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier. Han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.

Skarp komik uden at være grov

Thomas Hartmann er den ubetinget mest produktive komiker i dansk stand-up. Det er de færreste danskere, der ikke har hørt hans jokes i én eller anden sammenhæng. Han har samarbejdet med mange af Danmarks førende komikere. Ud over at skrive og optræde med utroligt mange shows – både one-man shows og sammen med kolleger – har hans evne til at skrive kvalitetsjokes i et imponerende tempo og inden for mange forskellige stilarter gjort Thomas Hartmann til et efterspurgt navn som manuskriptforfatter. Det gælder både til scenen som i film- og TV-branchen.

Book

Book Thomas Hartmann

Book Thomas Hartmann direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs meget

Mere om Thomas Hartmann

Thomas Hartmann debuterede som stand-up komiker på Cafe Bizzaro på Amager i 1996. Han var ca. en måned forinden blevet inspireret af et show med Lasse Rimmer. De første par år optrådte Thomas, som de fleste komikere, oftest gratis på scenen, for at dygtiggøre sig. Imens arbejdede han som manuskriptforfatter på diverse TV-produktioner. Han har altid betragtet stand-up som sit hovederhverv. Han har alle dage arbejdet på kvalitet fremfor bred, folkelig eksponering. Man kan derfor heller ikke, som med flere af hans komikerkolleger, slå ned på noget specifikt, der har været hans store gennembrud i comedy-branchen. Han har simpelthen arbejdet sig støt og roligt op på toppen – og er blevet der!

Manuskriptforfatter for de største komikere

Han har gennem de seneste 23 år, lavet 13 fuld-længde comedy shows (8 one-man shows og 5 dobbeltshows). Han har medvirket i 6 sæsoner af TV 2 Zulus “stand-up.dk" og “Standup Live”. Han har deltaget sammenlagt 20 gange i velgørenhedsshowet “Comedy Aid” og forløberen “Talegaver til børn” . Derudover kender du hans skarpe pen fra en række comedy manuskripter, såsom “Jul på Vesterbro”, “Wulffmorgenthaler”, “Dolph & Wulff”, “Dybvaaaaad!”, “Det alt for store Linda P Show”, “Langt fra Las Vegas” og meget mere.

Derfor skal du booke Thomas Hartmann hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Thomas Hartmann

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Anders Grau

Carsten Bang

Brian Mørk

Jonatan Spang

Carsten Eskelund

Jacob Tingleff

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere