Thomas Harman

Thomas Hartmann

Thomas Harman

Thomas Hartmann

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær meget
Beskrivelse

Du skal booke Thomas Hartmann fordi

Thomas Hartman debuterede i 1996, og siden har han været en af de mest brugte komikere inden for radio- og tv-branchen. Han har været tekstforfatter på blandt andet ”Langt fra Las Vegas”, ”Jul på Vesterbro” og ”Dolph og Wulff”. Hartmann leverer dog ikke kun materiale til andre. Han er også selv en produktiv og eftertragtet komiker. Thomas Hartmann er faktisk den komiker, der har været flest gange med i Stand-up.dk, og hans one-man shows trækker gang på gang fulde huse.

Thomas Hartmann leverer noget af det ypperste inden for den klassiske stand up og er et veletableret og respekteret navn inden for branchen.

Thomas Hartmann er en af komikkens grundsøjler og har været det i mange år. Han er kendt for at levere stand up af høj kvalitet og være garant for latterkramper blandt publikum. Han evner at skrive intelligent komik i forskellige stilarter, og han er derfor en eftertragtet herre i den danske underholdningsbranche.

Når Thomas går på scenen, kan han godt virke hård i replikken, men han er aldrig grov og går sjældent rigtig over grænsen. Han leverer derimod sarkastiske og skarpsindsige observationer, der træner både lattermuskler og hjernekapacitet, for i hans show er der plads til både morskab og stof til eftertanke.
Thomas taler ikke til laveste fællesnævner og går ikke efter de nemme jokes. Når han optræder, går det stærkt, og man skal være vågen. Thomas er dog yderst professionel og tilpasser altid indhold og levering efter sit publikum.

Book

Book Thomas Hartmann

Book Thomas Hartmann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget

Lær meget mere om Thomas Hartmann

Thomas Hartmann leverer underholdning i topklasse, og han har en ganske særlig evne til at levere intelligent, gennemtænkt og velformuleret komik, der går rent ind blandt publikum. Denne særlige evne har gjort ham til en stor inspirationskilde for andre komikere, og hans komiske talent er anerkendt af både kolleger, anmeldere og publikum.

Thomas har et overbevisende ordforråd. Han er en sprogekvilibrist uden lige, og hans måde at arbejde med og udnytte sproget er en sand fornøjelse.
Thomas Hartmann er garant for en underholdende og uforglemmelig oplevelse og stof til eftertanke.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Jacob Tingleff

Anders “Anden” Matthesen

Mikkel Klint

Steen Molzen

Tobias Dybvad

Sofie Hagen

Ruben Søltoft

Martin Høgsted