Thomas Skov
Thomas Skov

Thomas Skov

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Foredrag
  • Kendt fra
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Thomas Skov fordi

Thomas Skov er kendt for sin skæve og udspekuleret tilgang til de temaer, han beskæftiger sig med. Han er et forfriskende pust i foredrags- og konferencierverdenen, charmerende, skarp, veloplagt, sjov og tilstede i nuet og formår at tale i øjenhøjde til sit publikum og inddrage dem i øjeblikket.

Om I vælger at gøre brug af Thomas Skov som foredragsholder eller konferencier, så er I garanteret god og nuanceret underholdning, grin og minder, som i vil huske mange år frem.

Her på siden kan du finde mere information om Thomas Skov og de foredrag han optræder med. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 7021 7025, for mere information omkring priser og datoer.

Foredrag

Book et foredrag med Thomas Skov

Thomas Skov er mulig at booke med tre forskellige foredrag: ”Høflighed på 100 dage”, ”Jeg er mobilafhængig”, ”Forskellen på mænd og kvinder”. Nedenfor kan du læse mere om hvert enkelt foredrag og hvad det omhandler.

Høflighed på 100 dage

Thomas satte sig for at gøre danskerne høflige på 100 dage og selvom programmet for længst er overstået, er missionen stadig forsat, hvor han mener at mange af os formentlig godt kan stramme lidt op på høfligheden.
I det underholdende foredrag om høflighed kommer vi forbi en række tests, som Thomas Skov selv har opfundet – blandt andet ”Ville jeg gøre det samme i køen hos bageren-testen” og ”Hvad skulle jeg have sagt i stedet for det jeg sagde i første omgang-testen”.
Foredraget tager udgangspunkt i Thomas’ yngre dage, hvor han som tilflyttet til København fik noget af en uhøflig velkomsthilsen med på vejen af en flaskedreng fra Netto. Det er ikke sikkert, at foredraget gør alle danskere høflige, men det giver dig lidt at tænke over.

Jeg er mobilafhængig

I sommeren 2017 gik Thomas Skov på afvænning fra sin Smartphone, da han gennem de sidste 10 år blev mere og mere afhængig af sin telefon, hvor han ubevidst sad og scrollede på telefonen på vej hjem fra Fyn blev et wake-up call.
I det underholdene foredrag vil Thomas Skov fortælle om sine skræmmende oplevelser ved at være mobilafhængig. Samtidigt deler han ud af sine gode råd og gør op med, hvad telefonen betyder for vores liv – og hvad den gør ved os som individer – og ikke mindst, hvordan vi opfører os på telefonerne.
Publikum spiller en aktiv rolle, når I deler erfaringer og stiller spørgsmål vha. Telefonerne, så HUSK telefonerne til foredraget.

Forskellen på mænd og kvinder

Forskellen på mænd og kvinder er… noget, vi alle har prøvet at løse i årevis. Er der overhovedet en forskel? Og må der egentlig være forskel, når ligestilling er et brandvarmt emne i både medierne og vores hverdagsliv.
Thomas Skov har i foredraget samlet en række forskelligheder mellem ham og hans hustru, Emilie, og lavet en grov generalisering. Her fortæller han, hvordan han har lært at leve med sin hustru, og hvordan det dagligt går op for ham, hvor forskellige mænd og kvinder i virkeligheden er.
Læn jer tilbage og nyd et virkelig sjovt foredrag af Thomas Skov, hvor han med masser af humor og selvironi stiller skarpt på forskellen mellem kvinder og mænd. I vil med garanti kunne relatere til mange af de grove generaliseringer og grine på både jeres eget- og det andet køns vegne.

Kendt fra

Thomas Skov er kendt fra

– Gaffa Prisen, DR3, vært
– Ikke okay, DR1, med Hella Joof
– Kridhvid i Kina, DR3, med Emil Thorup
– Revolver, DR3, vært
– Thomas Skovs Sportsprogram, DR3, vært
– Thomas Skovs Bilprogram, DR HD, vært
– Høflighed på 100 dage, DR2, vært
– Vild med Comedy, TV2 Zulu
– Zulu Djævleræs, TV2 Zulu
– 4 stjernes middag, TV2 Zulu
– Det Nye Talkshow (Praktikanten), DR1, med Anders Lund Madsen
– De Sorte Spejdere, P3, Praktikant

Book

Book Thomas Skov

Book Thomas Skov direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Thomas Skov

Thomas Skov er født i 1986 i Søndre Felding i Vestjylland. Han har i en årrække været kendt under navnet ”Praktikanten”, da dette netop var hans rolle både ved hans debut på P3-programmet ”De Sorte Spejdere” i 2008 samt efterfølgende i ”Det Nye Talkshow” i 2009. Det var ved denne lejlighed, at Thomas for alvor fik slået sit navn fast og i de næste par år kunne man opleve ham som deltager på adskillige reality-programmer, bl.a. ”4 stjerners middag” på Kanal 5 samt ”Zulu Djævleræs” og ”Vild med Comedy” på TV2 Zulu.

I 2016 var Thomas Skov desuden aktuel med ”Ikke Okay”, som er en DR1-programserie, hvor han sammen med Hella Joof diskuterede moderne etikettekultur. Senest har Thomas Skov været vært på ”Gaffaprisen 2017”, der hylder kunstnerne på den danske musikscene.

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Natasja Crone

Peter Kær

,

Søs Egelind

,

Mads Christensen

Camilla Ottesen

Anbefalinger Thomas Skov

Det gik rigtig godt med Thomas Skov i lørdags.

Thomas er utrolig professionel og gik til opgaven med stor interesse for de unges projekter.

Jeg har talt med programlederen fra Unge Forskere - hun er også meget positiv. Alt i alt en rigtig god dag.

DORTHE COMPEN SKØDT

SCIENCE TALENTER