Thomas Wivel
Thomas Wivel

Prisklasse 1, Stand-up

Thomas Wivel
Thomas Wivel

Prisklasse 1, Stand-up

Thomas Wivel
Anbefalinger Thomas Wivel
Anbefalinger Thomas Wivel

"Det var helt fantastisk! Thomas kom på, og så var stemningen løftet – og det holdt til efter midnat…

Kæmpe ros til Thomas Wivel. Fra han havde været på var alle simpelthen så glade. Han var rigtig morsom, og jeg havde jo ramt rigtigt i forhold til min fornemmelse af, at han har noget for enhver alder, og der var rigtig mange der roste ham efterfølgende.

Med venlig hilsen"

Jonas G.

”Det var en super god oplevelse, og Thomas Wivel var fremragende på scenen! Han er en sød mand :)”

POMPdeLUX ApS

Henrik Nielsen

”Thomas Wivels optræden til Jens Ottos konfirmation var helt perfekt og satte stemningen for resten af aftenen.

Det gode vejr og Thomas Wiwels stand up var skyld i, at Jens Otto mente, at det var den bedste konfirmation, han nogensinde havde været til – meget heldigt at det så var hans egen :-)”

Jonas Gredal

”Hele arrangementer forløb ganske fint. Thomas Wivel leverede et godt show. Tak for hjælpen”.

Gorrissen Federspiel

Jeppe Vestergaard, Advokatfuldmægtig

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Thomas Wivel

Thomas Wivel

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Thomas Wivel fra

Thomas Wivel har stået i spidsen af dansk stand up i over 18 år, og han har været med siden dansk stand up så dagens lys i 1991. Han har med andre ord erfaring som ingen anden i branchen.
Thomas Wivel er enormt produktiv, og han har medvirket i et hav af tv- og radioprogrammer, blandt andet Stand-up.dk, Talegaver til børn, Comedy Zoo og Vild med Dans, ligesom han har udgivet adskillige dvd’er og en serie af velanmeldte shows.

Du skal booke Thomas Wivel fordi

Thomas kan finde på at snakke om det meste, men han kredser ofte omkring ytringsfrihed, danskere og parforhold med og uden børn. Han gør det med en undrende og lettere provokerende stil, som han gennem sine mange år på scenen har findyrket til perfektion.
Man mærker også straks hans store erfaring, for Thomas Wivel har en uforlignelig timing og en knivskarp levering, som ingen kan gøre ham kunsten efter. Når han optræder, er det med en energi og autoritet uden lige. Det ser måske nemt ud, når han fra scenen tryllebinder sit publikum, men man må aldrig underkende det, han kan, og det enorme engagement, som driver ham.

Book Thomas Wivel

Book Thomas Wivel direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Thomas Wivel

Thomas Wivel er en uhyre erfaren og dygtig stand up-komiker. Thomas kan noget ganske særligt, og han er en evig inspirationskilde for alle, der holder af stand up.
Han kan improvisere og kommunikere som ingen andre, og hans mangeårige erfaring gør, at man altid føler sig i trygge hænder og bare kan læne sig tilbage og nyde showet.

Thomas Wivel er en mand med mange talenter. Han er blandt andet forfatter til flere bøger, ligesom han ofte skriver klummer og artikler til aviser og fagblade. Han kan også bookes som foredragsholder, hvor han taler om ytringsfrihed og grænser i humor med særligt fokus på religionssatire, han optræder med Storytelling/Performance Poesi og har workshops i Performance, Retorik og Debat og Præsentationsteknik til virksomheder og skoler

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...