Tirolerband Aalburg
Tirolerband Aalburg

Tirolerband Aalburg

Tirolerband Aalburg er – som navnet antyder – et tyrolerorkester, og de inviterer til den ultimative tyrolerfest. De har eksisteret siden 1999 og består otte dygtige musikere. Tirolerband Aalburg gør intet halv, og de leverer et formidabelt sceneshow inspireret af de populære oktoberfester i München. Publikum kan glæde sig til ølkrus og alpehorn, dans på bordene og fællessang, tyrolerdans og lederhosen. Der er dømt vaskeægte tyrolerfest med god stemning og højt humør.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Tirolerband Aalburg fordi

Forbered jer på sang og dans, blæseinstrumenter, slagtøj og harmonika, original stemningsfuld tyrolermusik krydret med danske og tyske slagere, hits og skålesange og oktoberfeststemning for fuld udblæsning.

Tirolerband Aalburg er Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester. De inviterer jer med på en uforglemmelig rejse til München, og det vil uden tvivl blive en aften, I sent vil glemme.

Bandets medlemmer består af Thomas Sunesen, også kaldet Spillemanden spiller cornet, flygelhorn, sang og ske, Martin Johansen, også kaldet Klokkemesteren, fungerer som konferencier og spiller på es-horn, Braband-kæmpen Christian Hansen der mestrer tromme og ambolt, tubaspilleren Mogens Jensen kendt som Tuba-Muggi, Rasmus Pold eller bare Pold på cornet, Kolonihave-guiden Christoffer Sloth på cornet, flygelhorn og trompet samt Bonderøven Christian Hald og Der Alte, bedre kendt som Mads Slej begge på euphonium. Alle er dygtige musikere, der formår at sætte gang i festen.

Book

Book Tirolerband Aalburg

Book Tirolerband Aalburg direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Tirolerband Aalburg

Bandet har stor erfaring, og de har optrådt ved et hav af arrangementer lige fra byfester og markeder til oktoberfester, privatfester, firmafester og festivaler. Deres publikum har været besøgende til Hjallerup Marked, Ringsted festival, Bryggeri Skovlyst og Danmarks største oktoberfest i Vejle samt ansatte hos Jysk, PBS, TopDanmark, Lemvigh Müller, NNIT og Kaufmann. De vil derfor også med garanti kunne underholde til jeres arrangement.

Tirolerband Aalburg har også spillet uden for landets grænser, hvor de prøvet kræfter med oktoberfestens hjemland. De har spillet til tyrolerfester i Innsbruck i Østrig, og i Rendsburg i Tyskland, så de ved, hvordan man holder et brag af en oktoberfest.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.