Tjenerstaben
Tjenerstaben

Tjenerstaben

Tjenerstaben har eksisteret siden 1992 og er en af landets ældste serveringsteater-grupper. Det er en meget populær gruppe, der har fået adskillige gæster og publikumsgrupper i vældigt festhumør. Gruppen har optrådt for mange større og mindre virksomheder i hele landet. De har bl.a. optrådt til Kronprins Frederiks og Kronprisesse Marys bryllup i 2004, hvor gruppen serverede med humor under middagen dagen før. De har ca. 200 jobs om året, hvilket vidner om gruppens popularitet. Tjenerstaben er et oplagt indslag til at underholde – hvad enten det er til et foredrag, fest eller andet arrangement, I skal afholde.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Tjenerstaben fordi

Undercover som tjenere falder de, til at starte med, i ét med omgivelserne, men med morsomme indslag og absurditeter, begynder serveringsteateret, hvor skuespillerne går rundt blandt gæsterne og underholder og overrasker, som man aldrig har set tjenere gøre før. De sætter den festlige stemning med numre i klassisk revy-stil og hygger samtidig om de enkelte gæster med deres lune livsglæde og løjerlige indfald.

Efterfølgende byder gruppen på et 20 minutters sceneshow, der er tilpasset det enkelte arrangement og sikrer, at alle i publikum forstår, hvad der var på spil med de spøjse og mystiske tjenere. Showet kan indeholde både sketches, fællessang, magi og en masse andre sjove indslag.

Tjenerstaben byder velkommen med et frækt, underfundigt og crazy-komisk show. Med humørfyldt og vedkommende satire, der aldrig går over stregen, har Tjenerstaben revolutioneret begrebet middagsunderholdning.

Book

Book Tjenerstaben

Book Tjenerstaben direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Tjenerstaben

De enkelte tjenere har hver især erfaring som skuespiller eller artister, hvilket resulter i en gennemført og overbevisende performance fra gruppen. Gruppens størrelse er afhængig af arrangementets størrelse.

Lignende artister

Per Vers

2 Kolling fra Kassen

Bottle Boys

Day og Severin

Larsens Serveringsteater

Mike Andersen

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.