Tjenerstaben
Tjenerstaben

Tjenerstaben

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Tjenerstaben fordi

Undercover som tjenere falder de, til at starte med, i ét med omgivelserne, men med morsomme indslag og absurditeter, begynder serveringsteateret, hvor skuespillerne går rundt blandt gæsterne og underholder og overrasker, som man aldrig har set tjenere gøre før. De sætter den festlige stemning med numre i klassisk revy-stil og hygger samtidig om de enkelte gæster med deres lune livsglæde og løjerlige indfald.

Efterfølgende byder gruppen på et 20 minutters sceneshow, der er tilpasset det enkelte arrangement og sikrer, at alle i publikum forstår, hvad der var på spil med de spøjse og mystiske tjenere. Showet kan indeholde både sketches, fællessang, magi og en masse andre sjove indslag.

Tjenerstaben byder velkommen med et frækt, underfundigt og crazy-komisk show. Med humørfyldt og vedkommende satire, der aldrig går over stregen, har Tjenerstaben revolutioneret begrebet middagsunderholdning.

Book

Book Tjenerstaben

Book Tjenerstaben direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Tjenerstaben

De enkelte tjenere har hver især erfaring som skuespiller eller artister, hvilket resulter i en gennemført og overbevisende performance fra gruppen. Gruppens størrelse er afhængig af arrangementets størrelse.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Martin Brygmann

Bottle Boys

Day og Severin

Larsens Serveringsteater

,

Klassens Tykke Dreng