Torben Chris
Torben Chris

Torben Chris

Torben Chris har efterhånden flere år på bagen inden for dansk stand up, og han har slået sig fast som en af de helt tunge drenge i branchen. Torben Chris er kendt for sin optræden ved “DM i stand-up”, “Comedy Fight Club” og medvirken i ”Zulu Kvægræs”, værtsrollen ved Comedy Aid og Comedy Zoo, de to populære shows “Men’s Room” og “Men’s Room 2” med Thomas Hartmann og det anmelderroste og udsolgte one-man show “JYDELOGIK”.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Torben Chris fordi

Torben Chris er en kompromisløs komiker. Når Torben optræder, er intet helligt, og han er en modig mand. Det blev tydeligt, da han lagde et billede af sig selv og sin datter i badekar sammen på Facebook. Billedet delte han, fordi han i sit one-man show ”Jydelogik” tager fat i og laver sjov med det, han kalder danskernes ’nøgenforskrækkelse’. Han er nemlig ikke bange for at tage fat i sprængfarlige emner. Billedet blev på blot fire timer liket mere end 24.000 gange, delt over 2400 gange og nåede sidenhen verden rundt.

Han har en utrolig situationsfornemmelse. Han evner at mærke sit publikum, hvad det er for et publikum, hvad de ønsker, og hvordan man bedst rammer dem, og han former hurtigt sit show derefter. Det betyder også, at han kan finde på at snakke om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker den ene aften og genkendelige hverdagssituationer som McDonaldsbesøg og cykelture den anden aften.

Book

Book Torben Chris

Book Torben Chris direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Torben Chris

Grov er måske det indtryk, man kan få af Torben Chris, og så er han politisk ukorrekt og bramfri. Han går altid lige til grænsen og også lidt over, hvis han mener, det giver mening. Hans yderst charmerende og selvironiske væsen gør dog, at han altid slipper af sted med det. Det betyder også, at han altid leverer det, du ikke forventer.

Når han går på scenen, mærker man straks, at ikke er første gang, han optræder. Torben føler sig godt tilpas på scenen, og publikum føler sig godt tilpas i hans selskab.

Torben Chris leverer førsteklasses underholdning med en energi, der når helt ud over scenekanten. Han er en komiker, der rammer bredt, og han vil derfor være ideel til ethvert arrangement.

Lignende artister

Carsten Bang

Martin Nørgaard

Magnus Miilang

Sanne Søndergaard

Mikkel Klint

Rune Klan

Mikkel Rask

,

Casper Christensen

Anbefalinger Torben Chris

"Jeg vil med glæde give min anbefaling af Torben Chris.

Torben Chris formåede at få alle deltagere, inkl. nogle af de svenske gæster til at more sig. Han havde sat sig ind i, at det var butiksansatte han optrådte for, og det gjorde showet langt bedre. Torben Chris var langt bedre end forventet, og der var kun rosende ord fra alle vores gæster.

Torben får den største ros herfra, og jeg ville med glæde booke ham igen."

RUNE GJETTING

GLITTER

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.