Torben Chris
Torben Chris

Prisklasse 1, Stand-up

Torben Chris
Torben Chris

Prisklasse 1, Stand-up

Torben Chris
Anbefalinger Torben Chris
Anbefalinger Torben Chris

Jeg vil med glæde give min anbefaling af Torben Chris.

Torben Chris formåede at få alle deltagere, inkl. nogle af de svenske gæster til at more sig. Han havde sat sig ind i, at det var butiksansatte han optrådte for, og det gjorde showet langt bedre. Torben Chris var langt bedre end forventet, og der var kun rosende ord fra alle vores gæster.

Torben får den største ros herfra, og jeg ville med glæde booke ham igen.

Glitter

Rune Gjetting

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Torben Chris

Torben Chris

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Torben Chris fra

Torben Chris har efterhånden flere år på bagen inden for dansk stand up, og han har slået sig fast som en af de helt tunge drenge i branchen.
Torben Chris er kendt for sin optræden ved “DM i stand-up”, “Comedy Fight Club” og medvirken i ”Zulu Kvægræs”, værtsrollen ved Comedy Aid og Comedy Zoo, de to populære shows “Men’s Room” og “Men’s Room 2” med Thomas Hartmann og det anmelderroste og udsolgte one-man show “JYDELOGIK”.

Du skal booke Torben Chris fordi

Torben Chris er en kompromisløs komiker. Når Torben optræder, er intet helligt, og han er en modig mand. Det blev tydeligt, da han lagde et billede af sig selv og sin datter i badekar sammen på Facebook. Billedet delte han, fordi han i sit one-man show ”Jydelogik” tager fat i og laver sjov med det, han kalder danskernes ’nøgenforskrækkelse’. Torben Chris er nemlig ikke bange for at tage fat i sprængfarlige emner. Billedet blev på blot fire timer liket mere end 24.000 gange, delt over 2400 gange og nåede sidenhen verden rundt.

Torben Chris har en utrolig situationsfornemmelse. Han evner at mærke sit publikum, hvad det er for et publikum, hvad de ønsker, og hvordan man bedst rammer dem, og han former hurtigt sit show derefter. Det betyder også, at han kan finde på at snakke om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker den ene aften og genkendelige hverdagssituationer som McDonaldsbesøg og cykelture den anden aften.

Book Torben Chris

Book Torben Chris direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Torben Chris

Grov er måske det indtryk, man kan få af Torben Chris, og så er han politisk ukorrekt og bramfri. Han går altid lige til grænsen og også lidt over, hvis han mener, det giver mening. Hans yderst charmerende og selvironiske væsen gør dog, at han altid slipper af sted med det. Det betyder også, at han altid leverer det, du ikke forventer.

Når Torben Chris går på scenen, mærker man straks, at ikke er første gang, han optræder. Torben føler sig godt tilpas på scenen, og publikum føler sig godt tilpas i hans selskab.

Torben Chris leverer førsteklasses underholdning med en energi, der når helt ud over scenekanten. Han er en komiker, der rammer bredt, og han vil derfor være ideel til ethvert arrangement.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...