Jesper Grønkjær
Jesper Grønkjær

Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Tryllekunstner Jesper Grønkjær fordi

Jesper Grønkjær leverer voksenunderholdning med humor. Her bliver publikum inddraget i showet – om det er kvinden, der får tryllet sin bh af, eller manden der bliver savet over.

Med sine mere end 250 forestillinger årligt er Jesper det sikre kort, og han kan levere et professionelt show, der henvender sig til både store og små. Han tryller og underholder på skoler og daginstitutioner, ved firmaarrangementer og privatfester, på biblioteker og feriecentre, ved messer og i sommerlande. Kun fantasien sætter grænser.

Shows

Tryllekunstner Jesper Grønkjær optræder med forskellige shows

Jesper Grønkjærs one man-show er voksenunderholdning med humor. Det er et show, der kombinerer magi, skøre indslag, jokes og trylleri og det hele mixes sammen til begrebet Stand-up Magic. Det er en disciplin, som Jesper Grønkjær mestrer til perfektion, og han tryller med garanti smilet frem på publikums læber.

Derudover optræder han også med Close-up magi. Her vil du opleve Jesper helt tæt på. Han går rundt blandt bordene og lader magiske mirakler opstå lige for øjnene af gæsterne. Det er korttricks, mønter der forsvinder, cigaretter der svæver, gafler der bøjes osv., og du vil med garanti forundres over hans magiske fingerfærdigheder.

Jesper leverer også et fantastisk børneshow. Her trylles der for børn og familier. Det foregår i et højt tempo og trylleri kombineres med skøre opfindelser og sjove påfund, klovneri og bugtaleri og farverige ballondyr – og Jesper krydrer det hele med en vaskeægte levende hvid tryllekanin.

Book

Book Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Book Jesper Grønkjær direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær leverer magi, der begynder lige præcis der, hvor fornuften og logikken hører op.
Med stor erfaring fra både ind- og udland er Jesper Grønkjær et sikkert valg til dit arrangement.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Mikkel Gundersen

Mikkel Severin

Tryllekunstner Kim Andersen

Birger Vest

,

Morten Deurell

Kristian Skovbo