Kim Andersen
Kim Andersen

Tryllekunstner Kim Andersen

Tryllekunstner Kim Andersen har mere end 15 års erfaring i at levere professionel underholdning til firma- og privat-arrangementer. Han har et utal af shows bag sig og stået på stort set alle landets comedy-scener. Han har endda krydset landegrænsen og med succes leveret underholdning i både England, Frankrig, Tyskland, Holland, Polen, Tjekkiet, Schweiz og Bruxelles.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Tryllekunstner Kim Andersen fordi

Kim Andersen er en af de mest originale tryllekunstnere, vi har i landet.

Kim Andersen er både tryllekunstner og komiker, og det udnytter han, når han optræder. Det er både magisk og morsomt.

Det er dømt actionfyldt underholdning og oplevelser udover det sædvanlige, når Kim Andersen optræder – hvad enten han står på scenen eller bevæger sig fra bord til bord og drager gæsterne ind i sit magiske univers.

Book

Book Tryllekunstner Kim Andersen

Book Tryllekunstner Kim Andersen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Tryllekunstner Kim Andersen

Kim Andersens unikke blanding af comedy, mentalisme og bizar magi sikrede ham bl.a. en plads som et af ”de nye håb” i Zulu Comedy Galla 2011 i Operaen, og det er stadig et sikkert hit.

Når tryllekunstner Kim Andersen optræder, formår han at holde publikum i et åndeløst jerngreb. Al opmærksomhed er rettet mod ham og den magi, der udspiller sig for øjnene af folk. Han er en sand fornøjelse på scenen, og en optræden gæsterne sent vil glemme.

Tryllekunstner Kim Andersen optræder med både close up og stand up trylleri, og underholdningen kan tilpasses enhver festlig lejlighed. Han har både erfaring med at optræde med sine egne shows, til store arrangementer og mindre firma- og privat arrangementer.

Lignende artister

Birger Vest

Kristian Skovbo

Mikkel Severin

Mikkel Gundersen

Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.