Kim Andersen
Tryllekunstner Kim Andersen

Prisklasse 1, Tryllekunstner

Kim Andersen
Tryllekunstner Kim Andersen

Prisklasse 1, Tryllekunstner

Kim Andersen
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Tryllekunstner / Tryllekunstner Kim Andersen

Tryllekunstner Kim Andersen

Prisklasse 1, Tryllekunstner

Du kender Tryllekunstner Kim Andersen fra

Tryllekunstner Kim Andersen har mere end 15 års erfaring i at levere professionel underholdning til firma- og privat-arrangementer. Han har et utal af shows bag sig og stået på stort set alle landets comedy-scener. Han har endda krydset landegrænsen og med succes leveret underholdning i både England, Frankrig, Tyskland, Holland, Polen, Tjekkiet, Schweiz og Bruxelles.

Du skal booke Tryllekunstner Kim Andersen fordi

Kim Andersen er en af de mest originale tryllekunstnere, vi har i landet.

Kim Andersen er både tryllekunstner og komiker, og det udnytter han, når han optræder. Det er både magisk og morsomt.

Det er dømt actionfyldt underholdning og oplevelser udover det sædvanlige, når Kim Andersen optræder – hvad enten han står på scenen eller bevæger sig fra bord til bord og drager gæsterne ind i sit magiske univers.

Book Tryllekunstner Kim Andersen

Book Tryllekunstner Kim Andersen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Tryllekunstner Kim Andersen

Kim Andersens unikke blanding af comedy, mentalisme og bizar magi sikrede ham bl.a. en plads som et af ”de nye håb” i Zulu Comedy Galla 2011 i Operaen, og det er stadig et sikkert hit.

Når tryllekunstner Kim Andersen optræder, formår han at holde publikum i et åndeløst jerngreb. Al opmærksomhed er rettet mod ham og den magi, der udspiller sig for øjnene af folk. Han er en sand fornøjelse på scenen, og en optræden gæsterne sent vil glemme.

Tryllekunstner Kim Andersen optræder med både close up og stand up trylleri, og underholdningen kan tilpasses enhver festlig lejlighed. Han har både erfaring med at optræde med sine egne shows, til store arrangementer og mindre firma- og privat arrangementer.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...