Uffe Holm
Uffe Holm

Konferencier, Prisklasse 4, Stand-up

Uffe Holm
Uffe Holm

Konferencier, Prisklasse 4, Stand-up

Uffe Holm
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Stand-up / Uffe Holm

Uffe Holm

Konferencier, Prisklasse 4, Stand-up

Du kender Uffe Holm fra

Uffe Holm har mange års erfaring med underholdning. Han står bag en række succesfulde one-man shows. Blandt andet serien ”THE UFFE HOLM SHOW” og de to shows uden for serien ”UFFE HOLM UFORBEDERLIG?” og ”UFFE HOLMS FLASHBACK”. Derudover har han været vidt omkring i medie- og underholdningsbranchen blandt andet som radiovært på ”The Voice”, deltager i ”Vild med Dans” og så har han medvirket i blandt andet ”Casper og Mandrilaftalen”, ”Banjos likørstue” og ”Dolph og Wulff” og derudover optrådt i forskellige værtsroller på blandt andet Kanal 5’s ”Stå op” og ”Total Blackout”.

Du skal booke Uffe Holm fordi

Uffe Holm er hurtig i replikken, og han er ikke bange for hverken at bevæge sig under bæltestedet eller berøre emner, der går lige til grænsen, men med sin store charme og udstråling slipper han af sted med det.
Uffe er nemlig en uforbederlig drengerøv, der gang på gang charmerer sit publikum. Han er en flab, der hver eneste gang overvinder alle i salen med sin knivskarpe timing, sine originale og overraskende punchlines og afvæbnende humor.

I dag leverer Uffe Holm altid et sikkert, gennemført og utrolig morsomt stand up-show. Uffe stopper ikke, før han har lagt publikum ned, og alle er flade af grin. Han er derfor også et fantastisk indslag til alle arrangementer, hvor der skal sættes gang i den. Uffe Holm kan nemlig, som en af de få komikere i Danmark, få selv det sløveste publikum til at slå sig på lårene af grin.

Uffe Holm har medvirket i

– The Uffe Holm Show 5, 2016, one-man show
– The Uffe Holm Show 4, 2014, one-man show
– Uffe Holm Uforbederlig?, 2010, one-man show
– The Uffe Holm Show 3, 2009, one-man show
– Uffe Holms Flashback, 2007, one-man show
– The Uffe Holm Show 2, 2005, one-man show
– The Uffe Holm Show, 2003, one-man show

Book Uffe Holm

Book Uffe Holm direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

The Uffe Holm Show

I 2016 var Uffe klar med den længe ventede 5’er i hans serie af ”The Uffe Holm Show”. Seneste show fra Uffe var ”The Uffe Holm Show 4” – og det var nøjagtig lige så simpelt, som det lyder. Det er Uffe Holm – og det er et show. Ét af dem uden en masse indpakning og uden løjerlige bagtanker og undertoner. Det er et stand-up show – i den form som berettiger til at blive kaldt et stand-up show. Publikum havde lidt at glæde sig til, da showets indhold ikke blev beskrevet nærmere. Det eneste, der blev lovet var, at Uffe ”Champen” Holm stod op i alle 90 minutter – hvis ikke mere. Hvad han underholdte med blev ikke afsløret. Derimod blev der opfordret til at tage et kig på de forrige Uffe Holm-shows – og glæde sig til meget mere af samme skuffe.

Uffe har en hel række af one-man shows bag sig, som han periodisk har turneret med i løbet af det seneste årti. Hele 4 stk. er det blevet til i ”The Uffe Holm Show”-serien, som alle er blevet modtaget helt brillant. Det samme gælder Uffes to shows uden for serien ”Uffe Holm Uforbederlig?” og ”Uffe Holms Flashback”, der ligeledes er blevet et must på TV-hylden for comedy-fans.

Lær meget mere om Uffe Holm

Uffe Holm var ikke mere end 17 år, da han startede med at optræde, men trods sin unge alder, stormede han hurtigt frem. Han blev opdaget af Casper Christensen på en cafe i Solrød og kun et år efter, turnerede han rundt som speciel guest på Timm og Gordons Danmarksturné.

Det er generelt kendetegnende for Uffe Holm, at der er fart over feltet, og han kører altid med 200 km i timen. På scenen er han også et energibundt uden lige, og hans høje energiniveau smitter lynhurtigt publikum, og får hele salen til at vibrere. Uffe er hurtig på aftrækkeren, og han optræder med et bagkatalog fuld af originale og hæsblæsende pointer, der bare venter på at blive fyret af.

Gennem sin karriere har Uffe bevist, at han er en af de største danske komikere. Med sin perfekte timing og selvsikre levering af jokes, formår Uffe at få liv i selv det sløveste publikum. Tonen er ofte hård og emnerne, som berøres, går lige på grænsen til det forbudte. Men med sin store charme og udstråling kan ”Champen” komme af sted med hvad som helst.

Siden stand-up debuten har Uffe været vidt omkring i mediebranchen – radio som TV – og berørt reklamebranchen. Man har bl.a. kunnet opleve Uffe på TV3 sammen med Tomas Villum Jensen i programmerne ”Bluff” og ”Idols”, og senest i ”Vild med Dans”, hvor Uffe nåede helt til finalen sammen med danseren Karina Frimodt.

Uffe optræder også som konferencier, og han skræddersyr koncepter til særlige lejligheder, hvorfor han er én af de få komikere, der kan lave alt.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...