Uffe Holm

Uffe Holm

Uffe Holm

Uffe Holm

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Optrædener
  • Book
  • Shows
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Uffe Holm fordi

I dag leverer Uffe altid et sikkert, gennemført og utrolig morsomt stand up-show. Uffe stopper ikke, før han har lagt publikum ned, og alle er flade af grin. Han er derfor også et fantastisk indslag til alle arrangementer, hvor der skal sættes gang i den. Uffe kan nemlig, som en af de få komikere i Danmark, få selv det sløveste publikum til at slå sig på lårene af grin.

Uffe har mange års erfaring med underholdning. Han står bag en række succesfulde one-man shows. Blandt andet serien ”THE UFFE HOLM SHOW” og de to shows uden for serien ”UFFE HOLM UFORBEDERLIG?” og ”UFFE HOLMS FLASHBACK”. Derudover har han været vidt omkring i medie- og underholdningsbranchen blandt andet som radiovært på ”The Voice”, deltager i ”Vild med Dans” og så har han medvirket i blandt andet ”Casper og Mandrilaftalen”, ”Banjos likørstue” og ”Dolph og Wulff” og derudover optrådt i forskellige værtsroller på blandt andet Kanal 5’s ”Stå op” og ”Total Blackout”.

Optrædener

Uffe Holm har optrådt med

– The Uffe Holm Show 5, 2016, one-man show
– The Uffe Holm Show 4, 2014, one-man show
– Uffe Holm Uforbederlig?, 2010, one-man show
– The Uffe Holm Show 3, 2009, one-man show
– Uffe Holms Flashback, 2007, one-man show
– The Uffe Holm Show 2, 2005, one-man show
– The Uffe Holm Show, 2003, one-man show

Book

Book Uffe Holm

Book Uffe direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Shows

The Uffe Holm Show

I 2016 var Uffe klar med den længe ventede 5’er i hans serie af ”The Uffe Holm Show”. Seneste show fra Uffe var ”The Uffe Holm Show 4” – og det var nøjagtig lige så simpelt, som det lyder. Det er Uffe Holm – og det er et show. Ét af dem uden en masse indpakning og uden løjerlige bagtanker og undertoner. Det er et stand-up show – i den form som berettiger til at blive kaldt et stand-up show. Publikum havde lidt at glæde sig til, da showets indhold ikke blev beskrevet nærmere. Det eneste, der blev lovet var, at Uffe ”Champen” Holm stod op i alle 90 minutter – hvis ikke mere. Hvad han underholdte med blev ikke afsløret. Derimod blev der opfordret til at tage et kig på de forrige Uffe Holm-shows – og glæde sig til meget mere af samme skuffe.

Uffe har en hel række af one-man shows bag sig, som han periodisk har turneret med i løbet af det seneste årti. Hele 4 stk. er det blevet til i ”The Uffe Holm Show”-serien, som alle er blevet modtaget helt brillant. Det samme gælder Uffes to shows uden for serien ”Uffe Holm Uforbederlig?” og ”Uffe Holms Flashback”, der ligeledes er blevet et must på TV-hylden for comedy-fans.

Lær mere

Lær meget mere om Uffe Holm

Han var ikke mere end 17 år, da han startede med at optræde, men trods sin unge alder, stormede han hurtigt frem. Han blev opdaget af Casper Christensen på en cafe i Solrød og kun et år efter, turnerede han rundt som speciel guest på Timm og Gordons Danmarksturné.

Det er generelt kendetegnende for Uffe, at der er fart over feltet, og han kører altid med 200 km i timen. På scenen er han også et energibundt uden lige, og hans høje energiniveau smitter lynhurtigt publikum, og får hele salen til at vibrere. Uffe er hurtig på aftrækkeren, og han optræder med et bagkatalog fuld af originale og hæsblæsende pointer, der bare venter på at blive fyret af.

Gennem sin karriere har Uffe bevist, at han er en af de største danske komikere. Med sin perfekte timing og selvsikre levering af jokes, formår Uffe at få liv i selv det sløveste publikum. Tonen er ofte hård og emnerne, som berøres, går lige på grænsen til det forbudte. Men med sin store charme og udstråling kan ”Champen” komme af sted med hvad som helst.

Siden stand-up debuten har Uffe været vidt omkring i mediebranchen – radio som TV – og berørt reklamebranchen. Man har bl.a. kunnet opleve Uffe på TV3 sammen med Tomas Villum Jensen i programmerne ”Bluff” og ”Idols”, og senest i ”Vild med Dans”, hvor Uffe nåede helt til finalen sammen med danseren Karina Frimodt.

Uffe optræder også som konferencier, og han skræddersyr koncepter til særlige lejligheder, hvorfor han er én af de få komikere, der kan lave alt.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Mick Øgendahl

Daniel Lill

,

Magnus Millang

Linda P

Adam og Noah