Uffe Holm

Uffe Holm Booking

Uffe Holm

Uffe Holm Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Shows
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Uffe Holm her

Uffe Holm er rap i replikken, og han er ikke bange for hverken at bevæge sig under bæltestedet eller berøre emner, der går lige til grænsen. Med sin store charme og udstråling slipper han dog afsted med det. Han er nemlig en uforbederlig drengerøv, der gang på gang charmerer sit publikum. Han er en flab, der hver eneste gang overvinder alle i salen med sin knivskarpe timing, sine originale og overraskende punchlines og afvæbnende humor.

Gennemført stand-up

I dag leverer Holm altid et sikkert, gennemført og utrolig morsomt stand up-show. Uffe stopper ikke, før han har lagt publikum ned, og alle er flade af grin. Han er derfor også et fantastisk indslag til alle arrangementer, hvor der skal sættes gang i den. Uffe kan nemlig, som en af de få komikere i Danmark, få selv det sløveste publikum til at slå sig på lårene af grin.

Alsidig underholder

Uffe har mange års erfaring med underholdning. Han står bag en række succesfulde one-man shows. Blandt andet serien ”THE UFFE HOLM SHOW” og de to shows uden for serien ”UFFE HOLM UFORBEDERLIG?” og ”UFFE HOLMS FLASHBACK”. Derudover har han været vidt omkring i medie- og underholdningsbranchen blandt andet som radiovært på ”The Voice”. Han har deltaget i ”Vild med Dans". Og så har han medvirket i blandt andet ”Casper og Mandrilaftalen”, ”Banjos likørstue” og ”Dolph og Wulff”. Ligesom han har optrådt i forskellige værtsroller på blandt andet Kanal 5’s ”Stå op” og ”Total Blackout”.

Book

Book Uffe Holm

Book Uffe direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Shows

The Uffe Holm Show

I 2016 var Uffe klar med den længe ventede 5’er i hans serie af ”The Uffe Holm Show”. Seneste show fra Uffe var ”The Uffe Holm Show 4” – og det var nøjagtig lige så simpelt, som det lyder. Det er Uffe Holm – og det er et show. Ét af dem uden en masse indpakning og uden løjerlige bagtanker og undertoner. Det er et stand-up show – i den form som berettiger til at blive kaldt et stand-up show. Publikum havde lidt at glæde sig til, da showets indhold ikke blev beskrevet nærmere. Det eneste, der blev lovet var, at Uffe ”Champen” Holm stod op i alle 90 minutter – hvis ikke mere. Hvad han underholdte med blev ikke afsløret. Derimod blev der opfordret til at tage et kig på de forrige Uffe Holm-shows – og glæde sig til meget mere af samme skuffe.

Succesfulde shows på stribe

Uffe har en hel række af one-man shows bag sig, som han periodisk har turneret med i løbet af det seneste årti. Hele 4 stk. er det blevet til i ”The Uffe Holm Show”-serien, som alle er blevet modtaget helt brillant. Det samme gælder Uffes to shows uden for serien ”Uffe Holm Uforbederlig?” og ”Uffe Holms Flashback”, der ligeledes er blevet et must på TV-hylden for comedy-fans.

Læs mere

Mere om Uffe Holm

Han var ikke mere end 17 år, da han startede med at optræde, men trods sin unge alder, stormede han hurtigt frem. Han blev opdaget af Casper Christensen på en cafe i Solrød og kun et år efter, turnerede han rundt som speciel guest på Timm og Gordons Danmarksturné.

Det er generelt kendetegnende for Uffe, at der er fart over feltet, og han kører altid med 200 km i timen. På scenen er han også et energibundt uden lige, og hans høje energiniveau smitter lynhurtigt publikum, og får hele salen til at vibrere. Uffe er hurtig på aftrækkeren, og han optræder med et bagkatalog fuld af originale og hæsblæsende pointer, der bare venter på at blive fyret af.

Blandt de største danske komikere

Gennem sin karriere har Uffe bevist, at han er en af de største danske komikere. Med sin perfekte timing og selvsikre levering af jokes, formår Uffe at få liv i selv det sløveste publikum. Tonen er ofte hård og emnerne, som berøres, går lige på grænsen til det forbudte. Men med sin store charme og udstråling kan ”Champen” komme af sted med hvad som helst. Uffe optræder også som konferencier, og han skræddersyr koncepter til særlige lejligheder, hvorfor han er én af de få komikere, der kan lave alt.

Kan bookes som:

Forespørg på Uffe Holm

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Jonatan Spang

Anders Matthesen

Mick Øgendahl

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning