Værtens Bedste Band

Værtens Bedste Band

Værtens Bedste Band

Værtens Bedste Band

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Danseglad og humørfyldt musik

Værtens Bedste Band er et eminent orkester fra København. Det fulde orkester tæller en håndfuld stjernedygtige musikere. Bandet spiller de største hits fra de sidste årtier og sikrer dig en formidabel fest med et fyldt dansegulv fra start til slut.

Topkarakterer i anmeldelser

Bandet har spillet til utallige private arrangementer og er et strålende valg både til firmafesten, fødselsdagen eller brylluppet. Du kan være helt sikker på at få et band, der spreder god stemning hele aftenen og sikrer dig en fest fyldt med god og festglad musik. Verdens Bedste Band scorer topkarakterer i anmeldelser fra tidligere jobs. Bl.a. får de ros for at skabe et fyldt dansegulv fra begyndelse til ende, selvom arrangementet var en dobbelt 70-års fødselsdag. Værtens Bedste Band har også spillet på store scener bl.a. velkendte Krudttønden i København.

De lever op til navnet ved at spille den bedste musik til præcis dit arrangement. Bandet kan tilpasse sin sætliste til publikum og dine ønsker. Det er både muligt at spille gamle kendinge fra 70’erne og 80’erne hele vejen til splinternye hits. Fælles for det hele er hits – og masser af dem. Du kan være sikker på farverig og festlig musik, der når helt udover scenekanten.

Book

Book Værtens Bedste Band

Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Vi sætter en ære i at matche det rigtige arrangement til den rigtige underholdning. Vi kender alle de bands, vi samarbejder med ind og ud. Det betyder, at du ikke behøver at være ekspert i genrer og spillelister, så længe du kender dine gæster og dine ønsker. Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra den indledende samtale til afholdelse af event.

Hvis du ønsker at booke Værtens Bedste Band eller et af de andre bands, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Værtens Bedste Band

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...