Xcluzive Live

Xcluzive Live

Xcluzive Live

Xcluzive Live

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Den professionelle, eksklusive løsning

Søger I den professionelle, eksklusive løsning til festen, så er Xcluzive Live det perfekte valg. Som husband for Xcluzive Entertainment har Xcluzive Live en bred erfaring indenfor at spille til både store og små events. De har med stor succes optrådt for: KL, DONG, Coloplast, NNIT, LEGOLAND, DJØF, Nykredit, Ejendomsforeningen Danmark og mange andre.

Mange muligheder

Med nogle af Danmarks mest eftertragtede, professionelle musikere som en fast del af staben leverer badet et show, der er en fryd for øjet, ørene og dansebenene. Med i pakken får I ikke kun dygtige musikere, men en helt igennem professionel oplevelse, der inkluderer høj service og imødekommenhed fra første møde til festens lamper slukkes. Det er både muligt at booke bandet alene, men der kan også udvides med blæsersektion, perkussion, korpiger med mere. Kun fantasien sætter grænser.

Bandet kan også bookes med en lang række af gæstesolister. Blandt flere kan nævnes Bobo Moreno, Bryan Rice og Peter A.G.

Book

Book Xcluzive Live

Du kan booke Xcluzive Live direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

,

Søren Sko

Findsen Foundation Party Orchestra

,

Lukas Graham

,

Nik & Jay

,

Playlisten

,

Hej Matematik

,

Robbie Williams Jam