Pop bandet Zididada
Zididada

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Pop bandet Zididada
Zididada

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Pop bandet Zididada
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Zididada

Zididada

Band, Kendt band, Prisklasse 2

Du kender Zididada fra

Duoen Zididada, bestående af Jimmy Colding og Danny Linde, blev dannet tilbage i 1997 på spillestedet Mojo i København. Allerede to år senere udgav de deres debutalbum ’Welcome to Zididada’, som blev et kæmpe hit i Danmark. Det er siden hen blevet til mere end 6 albums og en lang række turneer rundt omkring i det danske land. Gruppen har udgivet adskillige store hits. De fik danskerne til at synge med på ”Zididada Day”, ”Walking On Water” og ”Please Ya Lisa” for at nævne en håndfuld af de helt store.

Du skal booke Zididada fordi

Zididada er et liveband, der formår at lave en fest med publikum, og der er dømt dans og fællessang, når gruppen optræder.

Zididadas motto er “Evig sol”, og det passer perfekt på, hvad de leverer.
Om det regner eller sner uden for, så føles det som en sommerdag med solskin, fest og farver, når Zididada optræder.

Zididada er et liveband, der formår at lave en fest med publikum, og der er dømt dans og fællessang, når gruppen optræder.

Er du til fest, farve og højt humør, så er det Zididada, du skal have til dit arrangement!

Book Zididada

Book Zididada direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Zididada

Selvom efternavnet er blevet til Bacoll istedet for Colding er det stadig charmøren, festaben og det syngende kærlighedskraftværk med fornavnet Jimmy, der som altid står i spidsen for Zididada.
Zididada anno 2016 består af Jimmy Bacoll på vokal, Lars Storck på percussion, Jacob Krausmann på piano og mundharpe, Lars Maasbøl på guitar, Bjørn Jönsson på trommer og Anders Heidelback på bas.

Det er ved at være nogle år siden, Zididada debuterede, men Jimmy er stadig indbegrebet af energi og sangglæde.
Der er garanti for et genhør med en række af de bedste solskins-hits fra bandet, og der er altid god stemning, når Zididada synger om at leve livet, gå på vandet og smile til verden. Der er dømt positive tekster og god energi, når Zididada står på scenen.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...