3 minutters læsning

Burhan G er en kæmpe succes

Burhan G
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Han har en toptrænet overkrop og en sangstemme der går lige i hjertet

Burhan G er en charmerende pop og R&B sanger, som er opvokset i Københavns Vestegn. Han vandt danskernes hjerter tilbage i 2003 med debutsinglen ”Burhan G”. Burhan G er et frisk pust i den danske musikbranche og både anmeldere og publikum falder pladask for hans fantastiske vokal. Siden har Burhan G haft stor succes og har gennem sin karriere lavet hits som ‘Kalder mig hjem’, ‘Jeg vil have dig for mig selv’ og ‘Karma’.

Gennem årene har Burhan G lavet musik med flere kunstnere. Et samarbejde med pop-sangeren Medina på nummeret ‘Mest Ondt’ blev et kæmpe hit. Senere udkom hittet ‘Tættere på himlen’ som Burhan G sang sammen med Nik & Jay. Sangen blev mindst ligeså populær som musikvideoen, hvor de tre drenge viser deres veltrænede nøgne kroppe. Et billigt trick, men det virkede.

Udover at have en flot krop er Burhan G en helt fantastisk sanger. På trods af at han er opvokset på Vestegnen er han på mange måder den vildeste fløde-fyr, som kan gøre enhver pige blød i knæene. I dag står Burhan G bag flere hits, som har været på P3’s Uundgåelige. Han har i sin karriere samlet mange priser og været nomineret samtlige gange ved forskellige prisuddelinger. Han vandt prisen for Årets Nye Danske Navn ved Danish Music Awards for albummet ”Playground” tilbage i 2005. Han har modtaget flere priser ved Zulu Awards, bl.a. prisen for ”Årets Album” og ”Årets Sanger”. I alt har Burhan G haft over 11 singler på top 10 listen over mest downloadede hits.

Burhan G har været i musikbranchen i mange år og har desuden medvirket i TV2 programmet ”Toppen af Poppen”, hvor han sammen med bl.a. sangere som Karl William, Michael Falch og Caroline Henderson kreerede sin egen version af de andre sangeres numre. Toppen af poppen har givet Burhan G gode samarbejder med de andre musikere, og siden har han og Karl William udgivet nummeret ”Samme vej”.

Book Burhan G hos XE

Book Burhan G direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Nephew

Nephew tager på Arenatour i Danmark

Nephew tager på tour og spiller 10 arenakoncerter rundt i landet med sange fra deres nye album ”Ring-i-Ring” Nephew er...
Ane Høgsberg

Ane Høgsberg taler om døden

Ane Høgsberg indtager den danske standup-scene med sit nye onemanshow “Døden Har En Årsag”. Til foråret er...
Søren Sko

90’ernes musikmager Søren Sko

Den danske sanger og komponist Søren Sko her gennem flere år leveret store hits. Hans rigtige navn er Søren...