2 minutters læsning

Carpark North leverer elektrorock

Carpark North
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Carpark north har gennem mange år leveret succesfuld elektrorock på den danske musikscene

Carpark North er et rockband, der består af Lau Højen på vokal og guitar, Søren Balsner på bas og Morten Thorhauge på trommer. Bandet er de første, der i Danmark fik stor succes indenfor elektrorock genren. De tre drenge dannede band tilbage i 1999. Samme år spillede de deres debutkoncert, ved deres deltagelse under DM i Rock, hvor de kom på en 2. plads. Efterfølgende vandt gruppen P3 konkurrencen Demodysten og indspillede derefter deres første demo under navnet ”Carstereo”. Albummet blev det mest solgte nogensinde i Danmark, og det blev også starten på bandets succes.

Carpark North blev hurtigt et meget anerkendt band hos både anmeldere og publikum. I 2003 udkom albummet ”Carpark North”, som solgte over 50.000 eksemplarer. Den store succes har Carpark North haft siden og de er stadig den dag i dag, et af Danmarks største rockbands. Rockbandet har i alt haft 4 hitsingler på P3’s Uundgåelige, sange som ”Transparent and Glasslike”, ”Human” og ”40 Days” er blevet spillet utallige gange.

Desuden har Carpark North i løbet af deres karriere samarbejdet med flere store danske artister. På bandets første studiealbum ”Phoenix” fra 2014, havde Carpark North indgået samarbejde med Nik & Jay, som spillede med på singlen ”You’re my fire”. Derudover har Stine Bramsen også sunget med på singlen ”32”.

Carpark North forsanger Lau Højen har deltaget i TV2 programmet toppen af poppen, sammen med kunstnere som Ida Corr, Noah og Fallulah. I programmet fortolker alle deltagerne hinandens sange og fortæller om deres egen karriere for åben skærm.

Foruden deres store erfaring indenfor musik, skaber Carpark North koncerter du sent vil glemme. Anmelderne roser dem til skyerne for deres energi på scenen og deres formåen til at skabe nerve og velspillende rockmusik. Carpark North er et storslået band og de leverer gang på gang de vildeste koncerter.

Book Carpark North hos XE

Book Carpark North direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Saveus book

Saveus bliver rost til skyerne

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus I 2008 vandt han...