2 minutters læsning

Christian Fuhlendorff Går Over I Historien II

Christian Fuhlendorff
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Christian Fuhlendorff er klar til at levere anden del af “Går Over I Historien”.

Christian Fuhlendorff rejser endnu engang hele Danmark rundt. Denne gang for at levere anden del af showet “Går Over I Historien”. Derfor er det jo passende at det nye show hedder “Går Over I Historien II”. Christian Fuhlendorff har fået store roser for første del af showet. Derfor mere end klar til at gribe mikrofonen igen, når andet show skal fyres af på en Danmarksturne. Går Over I Historien II handler om verdenshistorien, fortalt på et niveau, hvor alle kan være med.

Christian Fuhlendorff pryder den danske standup-scene med sit altid kvikke tempo og skarpe timing. Går Over I Historien blev skabt ud fra datteren Mikalas spørgsmål til sin far: ”Far, har du altid været her?”. Fuhlendorff har siden den dag ihærdigt forsøgt at sætte sig ind i verdenshistorien. Det er så endt ud i to shows, da verdenshistorien aldrig vil kunne nå at blive fortalt på blot et show.

Hvordan man kan fortælle hele verdenshistorien, så selv ens datter kan forstå det, det kan man her få et bud på. Christian Fuhlendorff tager os med igennem anden del af verdenshistorien med en fremgangsmåde, som verdenshistorien aldrig er blevet fortalt på før. Glæd dig til anekdoter og livsstilstips, som de vilde historikere har glemt at få skrevet ned. Det bliver stensikkert en hyldende morsom, underholdende og historisk aften.

Book Christian Fuhlendorff hos XE

Book Christian Fuhlendorff direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Ruben Søltoft

Ruben Søltoft turnerer med nyt show

Ruben Søltoft tager til efteråret på Danmarksturne med sit nye show Ting Fra Min Mund Den søde, charmerende og ikke...
Saveus book

Saveus bliver rost til skyerne

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus I 2008 vandt han...
Søren Sko

90’ernes musikmager Søren Sko

Den danske sanger og komponist Søren Sko her gennem flere år leveret store hits. Hans rigtige navn er Søren...