3 minutters læsning

Dan Andersen er på vippen

Dan Andersen På Vippen
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på vippen

Til efteråret turneer Dan Andersen rundt med sit nye onemanshow På Vippen. Dan Andersen er en mand i sin bedste alder, han fylder nemlig snart 40 år. Derfor det er på tide med et tilbagegik på de sidste mange år af hans liv. Han har brugt stort set halvdelen af sit liv på den danske stand-up-scene, og har flere gange stået på vippen, hvor han har været ved at tippe. I showet kommer vi helt tæt på Dan Andersens liv, det bliver personligt men stadig enormt sjovt.

Dan Andersen har levet et liv, hvor han i folkeskolen blev holdt udenfor. Han fandt først nogle gode venner, da han opgav kampen om at være den seje dreng. Han har gennem en periode med depression skulle rokere mellem at underholde på scenen til derefter at ligge i sin seng på psykiatriskhospital. Dan Andersen kommer helt tæt på nogle af hans livs store brændepunkter, hvor det for ham har handlet om at holde balancen i livet. På Vippen kommer ind på mange tabubelagte emner. For Dan Andersen er det vigtigt at kunne fortælle om den slags emner. Mange vil kunne identificere sig med dem og så skal der grines i stedet for grædes.  Det bliver et vedkommende, meget personligt og ikke mindst et musikalsk show.

Komisk musikalsk talent

Dan Andersen er et kendt navn på den danske stand-up scene. Han har optrådt i en lang række forskellige programmer og arrangementer. Mest kendt er han for sine YouTube-videoer ”Dan og Veltz”, som er lavet i samarbejde med Martin Veltz. Dan Andersen har optrådt ved Talegave Til Børn, Comedy Aid, Fra Skidt Til Hit og Stand-up.dk. Han er kendt for at have udvidet komikerrollen, ved at medbringe sin guitar på scenen og gjort stand-up scenen til en underholdne musikalsk oplevelse. Sammen med sin guitar har Dan Andersen lavet samtlige parodier på danske popsange. Humoren vil ingen ende tage og man kan være sikker på at få en oplevelse for livet, ved at se hans nye show På Vippen.

Book Dan Andersen hos XE

Book Dan Andersen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Carpark North

Carpark North leverer elektrorock

Carpark north har gennem mange år leveret succesfuld elektrorock på den danske musikscene Carpark North er et...