2 minutters læsning

Find kærligheden med Thomas Hartmann

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Se Thomas Hartmann til efteråret når han er på turne med sit nye onemanshow “Kærlighed”

Thomas Hartmann nye show vil, som titlen beskriver det, omhandle kærlighed. Thomas Hartmann mener at kærlighed er en følelse alle er påvirket af, ligegyldigt om man er modtager eller giver af den. Kærlighed er noget alle mennesker på et tidspunkt søger eller oplever. Det er bestemt også et emne, som kan lukke op for nogle rigtig sjove historier. Der vil blive talt om kærlighed i en ung alder, men også om hvordan de på plejehjemmet får en flirt på krogen.

”Kærlighed” skal være et show hvis indhold skal være noget, som alle kan sætte sig ind i. Han vil formå at lave et show, som ikke blot handler om at finde kærligheden, men nærmere det at opleve krælighed. Alle mennesker kender til følelsen af at elske noget. Med det sat på plads, skal det også siges at showet på ingen måde bliver sukkersødt, da det udelukkende går ud på at bliver underholdt til fulde.

Kærlighed er Thomas Hartmanns ottende onemanshow, og det tør siges at manden ved hva han har gang i. Thomas Hartmann debuterede tilbage i 1996 på Cafe Vizzaro på Amager. Siden er det blevet til flere onemanshows, tv- og radiooptrædener og en lang række af samarbejder med an masse forskellige komikere.

Thomas Hartmann står bag onemanshows som ”Hartman X”, ”Hartmann 3”, ”Bytte Bytte Købmand” og ”Extrospekt”. Gennem alle hans shows har man kunne følge hans udvikling indenfor comedy. Derudover er Thomas Hartmann også en utrolig dygtig manuskriptforfatter, som evner at skrive jokes på højeste niveau.

Book Thomas Hartmann hos XE

Book Thomas Hartmann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

nabiha

Nabiha lever i nuet

Den smukke sangerinde Nabiha nyder at stå på scenen og er nærværende med sit publikum Nabiha har med sin fantastiske...
Carpark North

Carpark North leverer elektrorock

Carpark north har gennem mange år leveret succesfuld elektrorock på den danske musikscene Carpark North er et...
Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...