2 minutters læsning

Infernal leverer koncerter med historie

Infernal
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Infernal tager på Danmarksturne – musikduoen er klar med et helt nyt show

Paw Lagerman og Lina Rafn er navnene bag musikduoen Infernal. De er klar med et kæmpe show, hvor der bliver fokuseret meget mere på deres musik og genre, end nogensinde før. Når Infernal går på scenen er der tænkt på alle detaljer. Til koncerten kan du forvente koreografier og sceneshow fra højeste niveau.

Infernal giver publikum en koncert udover det sædvanlige. Siden 1997 har duoen leveret hit på hit, så en koncert med Infernal bliver som en rejse gennem tiden. Under showet vil det blive spillet op til 30 singler, som alle har ligget på toppen er hitlisterne. Der vil være tænkt på det hele, når Infernal går på scenen. De vil levere et gennemkomponeret koncertshow, som vil bære på en historiefortælling. Hele fortællingen bliver iscenesat med massere af power, i form af dans, vilde outfits og en kæmpe scenografi. Sidst men ikke mindst leverer Infernal højtspillende musik, leveret fra de dygtigste musikere.

Paw og Lina er et uadskillelige musikpartnere, som gennem mange år har leveret nogle af Danmarks største hits. De står bag hits som ”Voodoo Cowboy”, ”I won’t Be Crying” og ”Ten Miles”. Singlen ”From Paris to Berlin” fra 2004, gav Infernal deres internationale gennembrud. Infernal fortsætter med at være aktuelle på den danske musikscene. Deres seneste single ”Not Alone (Alo Elo Ele)” er med til at skabe den følelse, som gerne skulle stå med under og efter en Infernal koncert. Glem alle dine problemer og hop med til show med Infernal.

Book Infernal hos XE

Book Infernal direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Nephew

Nephew tager på Arenatour i Danmark

Nephew tager på tour og spiller 10 arenakoncerter rundt i landet med sange fra deres nye album ”Ring-i-Ring” Nephew er...
toppen af poppen deltagere 2018

Toppen af poppen 2018

8. sæson af TV 2 programmet ”Toppen af poppen” sendes i år fra naturskønne Møn. Lær de syv deltagere at kende her. I...