2 minutters læsning

Karl William har slået sit navn fast

Karl William
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Nyd lyden fra en charmerende rødhåret fyr, som på få år er blevet et kæmpe navn på den danske musikscene.

Han står bag hitlistenumre som ”Foruden at forgude”, ”Alt er fint” og ”Tale om noget”. Karl William var for bare få år siden en ordinær århusiansk teenagedreng, der gik i gymnasiet og som elskede at synge. Sangglæden er kun vokset med årene, og i dag lever den nu 23-årige fyr af at stå på scenen og fyre den af.

Karrieren peakede for alvor for Karl William da han som 18-årig udgav sin debutsingle ”Kostumeramt” på nettet. Her gjorde han musikbranchen og anmelderne målløse, med sin imponerende vokal. Siden er det gået rigtig godt. Med sin karakteristiske stemme og melankolske sangtekster, leverer han musik i topklasse.

Karl Williams musik har modtaget flere priser, i 2015 vandt han P3’s talentpris og året efter vandt han P3 prisen. Han har udgivet flere singler, som har ramt Ugens Uundgåelige på P3, bl.a. ”Blind Igen” og ”Forstenet”.

Karl William har på kort tid opnået stor anerkendelse. Han har medvirket i TV2 programmet ”Toppen af Poppen”, som den yngste deltager nogensinde. Her skulle han bl.a. fortolke sange fra Søren Huss og Michael Falch. Efter deltagelsen i programmet har han om nogen fået slået sin navn fast på den danske musikscene.

Live spiller Karl William altid med en vis ro, til trods for den fest han kan sætte i gang. Han har bl.a. spillet Smukfest, Musik i Lejet og Roskilde festival. Med Karl Wiliam på scenen kan du altid være sikker på et opleve en totalt stilsikker og enormt talentfuld sanger.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

nabiha

Nabiha lever i nuet

Den smukke sangerinde Nabiha nyder at stå på scenen og er nærværende med sit publikum Nabiha har med sin fantastiske...
Kwamie Liv. Book Kwamie Liv.

Kwamie Liv er fremtidens musik

Hos Xcluzive Entertainment er vi stolte over, at kunne præsentere Kwamie Liv, som nu står åben for booking. Den...