2 minutters læsning

Le Freak er nu aktuelle som disco band og performer live

Disco bandet Le Freak
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Danskerne kan ikke få nok af discobandet Le Freak

Landets festdeltagere er enige. De kan ikke få nok af de fede discorytmer. Vi vil høre disco, lyder det enstemmigt fra et kor af danseglade stemmer, og Le Freak er løsningen på publikums ønsker.

Fra privatfest til festival. Fra firmafest til byfest. Discobandet Le Freak er altid klar. Le Freaks repertoire er bestående af de største disco hits gennem tiderne og er en kilde til succes for alle firmafestarrangører.

Som Danmarks hidtil eneste professionelle discoband – med en grundstamme bestående af seks rutinerede musikere – leverer Le Freak varen gang på gang rundt om i Danmark.

Le Freak har bl.a. spillet som support for Anastacia, været kåret som årets live navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones, optrådt på VEGA i København og spillet et væld af udsolgte koncerter på Train i Århus – og i et utal af haller og byer rundt omkring i hele landet. Le Freak har også spillet til et stort antal firmafester. Uanset om publikum er dansk, skandinavisk eller internationalt, når Le Freak helt ud over scenekanten og lige ned i danseskoene på samtlige festdeltagere. Discorytmerne har appel til alle fester og deres gæster. Le Freak disco er et internationalt sprog, som alle forstår.

Le Freak i forskellige konstellationer

Le Freak fås i flere vellydende versioner. Fra det groovy og stærkt swingende 6-mands hold – evt. tilsat en superskarp horn sektion – til det store ”Las Vegas Show” med både strygere og blæsere. Men uanset kombinationen er publikum sikret et forrygende show og en varm, svedig nat i discokuglens glimtende lys.

Book Le Freak til dit næste arrangement – kontakt Xcluzive Entertainment tlf. 7021 7025

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Saveus book

Saveus bliver rost til skyerne

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus I 2008 vandt han...