3 minutters læsning

Linda P’s Talkshow med bl.a. talk og show

Linda P
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Til efteråret er Linda P  klar med hendes nye løjerlige show Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show.

Linda P er endnu engang klar til at komme på scenen. Denne gang med et show, som hedder Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show. Navnet kommer af at hun endnu engang gerne vil underholde sit publikum i stil med hendes show ”Det alt for store Linda P show”.

I det nye show kan alt ske og hele showet skal emme af hygge. Det kræver sin vært at kunne planlægge et ellers uplanlagt show. Under Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show vil publikum være med til at sætte rammerne for showets gang. For udover komikere og sangere som vil gæste showet, så har publikum også lov til at stille Linda P spørgsmål. Det vil være lovligt at fyre løs med spørgsmål og man må spørge om alt.

Det vil være forskelligt fra show til show, hvem der kommer som gæst. Derfor vil showet også byde på mange overraskelser. Linda P er altid fuld af løjer, så intet kan forudses og intet show vil være ens. Hun vil måske til nogle af sine shows bryde ud med nye satriesange og til andre shows, vil gæsten måske være en papegøje. Hvem ved? Det eneste man kan være helt sikker på, er at det bliver enormt skægt.

Linda P er Danmarks ukronede dronning af stand-up og hun er uden tvivl en af de bedste kvindelige komikere. Hun er kendt fra en lang række shows og tv-programmer bl.a. ”Hvor fanden er Herning”, ”Piger på prøveløsladelse”, ”Rommen er en tøjte”, ”Linda P og mig” og ikke mindst hendes talkshow ”Det alt for store Linda P show”. Udover hendes komiske talent, er hun også musikalsk og skriver ofte sange til hendes shows. Hun har bl.a. ligget nr. 1 på iTunes med hittet ”Du fanme pæn du er”.

 

Book Linda P hos XE

Book Linda P direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Søren Sko

90’ernes musikmager Søren Sko

Den danske sanger og komponist Søren Sko her gennem flere år leveret store hits. Hans rigtige navn er Søren...
Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...