3 minutters læsning

Linda P’s Talkshow med bl.a. talk og show

Linda P

Til efteråret er Linda P  klar med hendes nye løjerlige show Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show.

Linda P er endnu engang klar til at komme på scenen. Denne gang med et show, som hedder Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show. Navnet kommer af at hun endnu engang gerne vil underholde sit publikum i stil med hendes show ”Det alt for store Linda P show”.

I det nye show kan alt ske og hele showet skal emme af hygge. Det kræver sin vært at kunne planlægge et ellers uplanlagt show. Under Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show vil publikum være med til at sætte rammerne for showets gang. For udover komikere og sangere som vil gæste showet, så har publikum også lov til at stille Linda P spørgsmål. Det vil være lovligt at fyre løs med spørgsmål og man må spørge om alt.

Det vil være forskelligt fra show til show, hvem der kommer som gæst. Derfor vil showet også byde på mange overraskelser. Linda P er altid fuld af løjer, så intet kan forudses og intet show vil være ens. Hun vil måske til nogle af sine shows bryde ud med nye satriesange og til andre shows, vil gæsten måske være en papegøje. Hvem ved? Det eneste man kan være helt sikker på, er at det bliver enormt skægt.

Linda P er Danmarks ukronede dronning af stand-up og hun er uden tvivl en af de bedste kvindelige komikere. Hun er kendt fra en lang række shows og tv-programmer bl.a. ”Hvor fanden er Herning”, ”Piger på prøveløsladelse”, ”Rommen er en tøjte”, ”Linda P og mig” og ikke mindst hendes talkshow ”Det alt for store Linda P show”. Udover hendes komiske talent, er hun også musikalsk og skriver ofte sange til hendes shows. Hun har bl.a. ligget nr. 1 på iTunes med hittet ”Du fanme pæn du er”.

 

Book Linda P hos XE

Book Linda P direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Laid Back bestående af Tim Stahl og John Guldberg. Book Laid Back

Afslappet technopop med Laid Back

Det er nu muligt at booke Laid Back til receptionen. Laid Back er en dansk musikgruppe, som startede i 1979. Duoen...
Phlake

Phlake på turne med intimkoncert

Phlake inviterer sit publikum helt tæt på, når de tager Danmark rundt med deres intimkoncert  ”Can We Talk?”. Phlake...