2 minutters læsning

Lis Sørensen er en gave til dansk musik

Lis Sørensen

Hendes stemme er efterspurgt og der varsler ingen tvivl om at Lis Sørensen er en af Danmarks dygtigste sangerinder.

Lis Sørensens karriere begyndte allerede da hun var 11 år gammel. Her indspillede hun i skolen en plade sammen med pigegruppen De Fem, herpå indsang Lis Sørensen sin første single ”Cirkushesten Claus”. Senere læste Lis Sørensen til musikpædagog på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Sangkarrieren begyndte virkelig, da Lis Sørensen i samarbejde med Anne Linnet og tre andre piger, dannede bandet Shit & Chanel. På dette tidpunkt var Lis Sørensen 18 år gammel, og fik hurtigt sat sine spor i den danske musikverden. Gruppens største hit er et nummer som stadig bliver spillet mange gange i dag, nemlig ”Smuk og dejlig”. Lis Sørensen fik her sit gennembrud og en stor anerkendelse for hendes smukke sangstemme. Shit & Chanel gik i opløsning og herefter var Lis Sørensen en markant eftertragtet sangerinde.

Karriere og samarbejde

Lis Sørensen har i sin lange karriere arbejdet sammen med rigtig mange musikere. Hun blev efter tiden med shit & Chanel, booket som korsanger hos bl.a. Gnags, Henrik Strube Band og Gasolin. Lis Sørensen medvirker bl.a. på Gasolins nummer ”Kvinde min”.

En bidragelse på over 100 albums og 16 soloalbums, er det blevet til for den skønne sangerinder. Lis Sørensen står bag albums som ”Sigøjnerblog”, ”Du ka’ få mig til alt” og ”Hjerternes sang” som solgte over 350.000 eksemplarer og gjorde Lis Sørensen til Danmarks bedst sælgende sangerinde.

Lis Sørensen nyder at stå en scene og med mange års erfaring mener hun, at det er på scenen man synger bedst. Det er ved hendes live optrædener hun har det sjovest og det hos publikum hun får alt sin motivation til at blive ved med at synge og lave musik.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Karl William

Karl William har slået sit navn fast

Nyd lyden fra en charmerende rødhåret fyr, som på få år er blevet et kæmpe navn på den danske musikscene. Han står bag...

Kundeoplevelser

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket