2 minutters læsning

Lis Sørensen er en gave til dansk musik

Lis Sørensen

Hendes stemme er efterspurgt og der varsler ingen tvivl om at Lis Sørensen er en af Danmarks dygtigste sangerinder.

Lis Sørensens karriere begyndte allerede da hun var 11 år gammel. Her indspillede hun i skolen en plade sammen med pigegruppen De Fem, herpå indsang Lis Sørensen sin første single ”Cirkushesten Claus”. Senere læste Lis Sørensen til musikpædagog på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Sangkarrieren begyndte virkelig, da Lis Sørensen i samarbejde med Anne Linnet og tre andre piger, dannede bandet Shit & Chanel. På dette tidpunkt var Lis Sørensen 18 år gammel, og fik hurtigt sat sine spor i den danske musikverden. Gruppens største hit er et nummer som stadig bliver spillet mange gange i dag, nemlig ”Smuk og dejlig”. Lis Sørensen fik her sit gennembrud og en stor anerkendelse for hendes smukke sangstemme. Shit & Chanel gik i opløsning og herefter var Lis Sørensen en markant eftertragtet sangerinde.

Karriere og samarbejde

Lis Sørensen har i sin lange karriere arbejdet sammen med rigtig mange musikere. Hun blev efter tiden med shit & Chanel, booket som korsanger hos bl.a. Gnags, Henrik Strube Band og Gasolin. Lis Sørensen medvirker bl.a. på Gasolins nummer ”Kvinde min”.

En bidragelse på over 100 albums og 16 soloalbums, er det blevet til for den skønne sangerinder. Lis Sørensen står bag albums som ”Sigøjnerblog”, ”Du ka’ få mig til alt” og ”Hjerternes sang” som solgte over 350.000 eksemplarer og gjorde Lis Sørensen til Danmarks bedst sælgende sangerinde.

Lis Sørensen nyder at stå en scene og med mange års erfaring mener hun, at det er på scenen man synger bedst. Det er ved hendes live optrædener hun har det sjovest og det hos publikum hun får alt sin motivation til at blive ved med at synge og lave musik.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Magnus Millang

Magnus Millang har mange talenter

Magnus Millang er meget mere end bare en komiker. Hans talenter rækker langt og han går altid all in på sine...
Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...