Live Musik

Drop playlisten

Kendte DJ'S

Musik til alle

Musik til bryllup

Bryllups Bands

Livemusik

Solist, band eller DJ?

Book livemusik til dit næste arrangement hos Xcluzive Entertainment. Den bedste type af livemusik afhænger af arrangementet, og der kan være langt mellem en jubilar i firmasammenhæng og den store privat- eller bryllupsfest. Heldigvis matcher vi den diversitet og sørger for at finde den helt rigtige type af musik, så du får en sikker succes.

Solist

En solist kan være det perfekte valg til julefrokosten eller som et indslag til en privatfest. Solisterne samler publikum og sætter stemningen med et nærværende show, der får festen til at vokse længe efter, solisten er gået af scenen. Vi kan både hjælpe med nogle af Danmarks største solister, der dominerer de danske hitlister, fx Medina, Mads Langer eller Ida Corr, der alle leverer et uovertruffet show med musik, som publikum helt sikkert kender.

Vi har også solister, der er det perfekte valg til at sætte en særlig og anderledes stemning til arrangementet, eksempelvis Marie Carmen Koppel, Hanne Boel eller Hannah Schneider

Band

Et band er den alsidige løsning til festen. Med et band er der stor mulighed for selv at sætte præg på, hvad der bliver spillet fra scenen. Liveband kan fungere som behagelig loungemusik til receptionen eller spille op til dans med de største hits. Vi kan tilbyde nogle af de største og mest populære coverbands, og selvom det kan være svært at navigere i, så står vi altid til rådighed til at hjælpe dig med at vælge et af de mange bands.

DJ

En DJ får altid gang i festen og kan få selv de mest standhaftige ud på dansegulvet. Alle de DJ’s vi samarbejder med har en eminent evne til at læse sit publikum og leverer altid et sikkert sæt. Hos os finder du både kendte DJ’s som fx Dan Rachlin, Nicoline Toft og Henrik Toft, men vi tilbyder også mindre DJ’s, og DJ’s der har specialiseret sig i genrer.