Live Musik

Drop playlisten

Kendte DJ'S

Musik til alle

Musik til bryllup

Bryllups Bands

Livemusik

Solist, band eller DJ?

Book livemusik til dit næste arrangement hos Xcluzive Entertainment. Den bedste type af livemusik afhænger af arrangementet, og der kan være langt mellem en jubilar i firmasammenhæng og den store privat- eller bryllupsfest. Heldigvis matcher vi den diversitet og sørger for at finde den helt rigtige type af musik, så du får en sikker succes.

Solist

En solist kan være det perfekte valg til julefrokosten eller som et indslag til en privatfest. Solisterne samler publikum og sætter stemningen med et nærværende show, der får festen til at vokse længe efter, solisten er gået af scenen. Vi kan både hjælpe med nogle af Danmarks største solister, der dominerer de danske hitlister, fx Medina, Mads Langer eller Ida Corr, der alle leverer et uovertruffet show med musik, som publikum helt sikkert kender.

Vi har også solister, der er det perfekte valg til at sætte en særlig og anderledes stemning til arrangementet, eksempelvis Marie Carmen Koppel, Hanne Boel eller Hannah Schneider

Band

Et band er den alsidige løsning til festen. Med et band er der stor mulighed for selv at sætte præg på, hvad der bliver spillet fra scenen. Liveband kan fungere som behagelig loungemusik til receptionen eller spille op til dans med de største hits. Vi kan tilbyde nogle af de største og mest populære coverbands, og selvom det kan være svært at navigere i, så står vi altid til rådighed til at hjælpe dig med at vælge et af de mange bands.

DJ

En DJ får altid gang i festen og kan få selv de mest standhaftige ud på dansegulvet. Alle de DJ’s vi samarbejder med har en eminent evne til at læse sit publikum og leverer altid et sikkert sæt. Hos os finder du både kendte DJ’s som fx Dan Rachlin, Nicoline Toft og Henrik Toft, men vi tilbyder også mindre DJ’s, og DJ’s der har specialiseret sig i genrer.

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision