Book Bands

Ønsker du, at festen skal være en oplevelse af de helt store, så er et af vores mange bands det helt rette valg. Et band kan, afhængigt valget, give festen en akustisk, nærværende og medrivende musikalsk oplevelse eller sikre et propfyldt dansegulv. Uanset valget vil et band samle festen og give gæsterne noget at snakke om længe efter. Bands er som regel dyrere end kopibands, men hos Xcluzive Entertainment har vi gjort det nemt at få mere for pengene. Vi tilbyder nemlig kopibands med din kendte yndlings solist. Det er også muligt at vælge mellem mange erfarne bryllupsbands, som beskæftiger sig specielt med bryllupper.

Book bands til firma eller privat festen her

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et band til din fest. Vi sørger for det hele, mens du kan nyde festen.

Band til fest

Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 50 professionelle og erfarne bands, som står klar til at give dig en fest du sent vil glemme.

Det kan ofte være en svær opgave at forudsige, hvilken slags musik der vil falde i gæsternes smag. Ved at vælge et kendt-, eller et kopiband med et repertoire, som er alsidigt og spænder vidt, kan du ikke undgå at ramme plet med hensyn til de flestes musiksmag og dermed gøre festen til noget helt særligt. Der findes ikke noget værre end et forkert musikvalg, hvor dansegulvet forbliver tomt. Sådan behøver det dog heldigvis ikke at være.

Hvis bandet ikke har nogle af dine favoritsange på repertoiret er det stadig muligt at få dem hørt til festen. Vi koordinerer med bandet, hvilke sange du efterspørger og derefter øver bandet sig på en ny sætliste specifikt lavet til dig. Det er hvad der adskiller vores udvalgte bands fra alle andre. Vi er samarbejdsvillige og omstillingsparate så alt er tilpasset til dig.

Live Musik til fest

Det er muligt at samenkoble en solist med et band for forøget kvalitet af live bandet. Et godt forslag på dette er solosangerinden Pernille Rosendahl og har en vokal, der kun er de bedste sangerinder forundt. Bandet The Hitmen ville med lethed kunne sættes sammen med Pernille og det ville blive en sikker succes. The Hitmen kan også bookes alene som band og er et af landets mest populære partybands, og det skyldes blandt andet, at de altid har kunden i centrum. Deres optrædener er altid tilpasset kundens behov og ønsker, og alt efter arrangementet kan størrelsen på bandet skaleres op og ned fra 4 til 10 mand

Måske tænker du at ovenstående lyder fint, men alligevel lidt for ordinært til dig. Vi tilbyder derfor også eksklusive bands til dem der ønsker en musikoplevelse udover det sædvanlige. The Antonelli Orchestra har spillet til samtlige fredage, hvor Vild med Dans har kørt på TV 2 og de har bl.a. været kåret af BBC som det bedste af alle verdens Vild Med Dans-orkestre. De er blandt den absolutte elite når det kommer til bands.
Et godt alternativ til The Antonelli Orchestra er bandet The X Orchestra som er en fast og vigtig bestanddel af DRs ekstremt populære underholdningsprogram X Factor, hvor de som backingband har leveret musikken til deltagerne på scenen gennem de sidste 10 sæsoner.

Vi har et band til enhver fest og vi står klar til, at finde det perfekte match mellem dig og et af vores mange bands.

Book band til fest

Med live musik til fest vil du opleve en energisk, sprudlende og fantastisk stemning. Der er simpelthen ikke noget der får folk i så godt og festligt humør som et af vores bands. Live musik kan bl.a. være med til at få flere folk ud på dansegulvet, også dem der ikke danser normalt, for det er det ekstra som et band tilfører til festen.

Der kan være mange grunde til at booke et band til en festlig begivenhed, så hvad enten du skal fejre bryllup med din udkårne, sønnens konfirmation, datterens dåb eller din egen fødselsdag, er du sikker på at give dine gæster en rigtig god oplevelse, som vil bringe stemningen og humøret i vejret.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et band til din fest.

Kundeoplevelser

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører