Live Bands

Ønsker du, at festen skal være en oplevelse af de helt store, så er et af vores mange bands det helt rette valg. Et band kan, afhængigt valget, give festen en akustisk, nærværende og medrivende musikalsk oplevelse eller sikre et propfyldt dansegulv. Uanset valget vil et band samle festen og give gæsterne noget at snakke om længe efter. Bands er som regel dyrere end kopibands, men hos Xcluzive Entertainment har vi gjort det nemt at få mere for pengene. Vi tilbyder nemlig kopibands med din kendte yndlings solist. Det er også muligt at vælge mellem mange erfarne bryllupsbands, som beskæftiger sig specielt med bryllupper.

Book live bands direkte

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et band til din fest. Vi sørger for det hele, mens du kan nyde festen.

Band til fest

Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 50 professionelle og erfarne bands, som står klar til at give dig en fest du sent vil glemme.

Det kan ofte være en svær opgave at forudsige, hvilken slags musik der vil falde i gæsternes smag. Ved at vælge et kendt-, eller et kopiband med et repertoire, som er alsidigt og spænder vidt, kan du ikke undgå at ramme plet med hensyn til de flestes musiksmag og dermed gøre festen til noget helt særligt. Der findes ikke noget værre end et forkert musikvalg, hvor dansegulvet forbliver tomt. Sådan behøver det dog heldigvis ikke at være.

Hvis bandet ikke har nogle af dine favoritsange på repertoiret er det stadig muligt at få dem hørt til festen. Vi koordinerer med bandet, hvilke sange du efterspørger og derefter øver bandet sig på en ny sætliste specifikt lavet til dig. Det er hvad der adskiller vores udvalgte bands fra alle andre. Vi er samarbejdsvillige og omstillingsparate så alt er tilpasset til dig.

Live Musik til fest

Det er muligt at samenkoble en solist med et band for forøget kvalitet af live bandet. Et godt forslag på dette er solosangerinden Pernille Rosendahl og har en vokal, der kun er de bedste sangerinder forundt. Bandet The Hitmen ville med lethed kunne sættes sammen med Pernille og det ville blive en sikker succes. The Hitmen kan også bookes alene som band og er et af landets mest populære partybands, og det skyldes blandt andet, at de altid har kunden i centrum. Deres optrædener er altid tilpasset kundens behov og ønsker, og alt efter arrangementet kan størrelsen på bandet skaleres op og ned fra 4 til 10 mand

Måske tænker du at ovenstående lyder fint, men alligevel lidt for ordinært til dig. Vi tilbyder derfor også eksklusive bands til dem der ønsker en musikoplevelse udover det sædvanlige. The Antonelli Orchestra har spillet til samtlige fredage, hvor Vild med Dans har kørt på TV 2 og de har bl.a. været kåret af BBC som det bedste af alle verdens Vild Med Dans-orkestre. De er blandt den absolutte elite når det kommer til bands.
Et godt alternativ til The Antonelli Orchestra er bandet The X Orchestra som er en fast og vigtig bestanddel af DRs ekstremt populære underholdningsprogram X Factor, hvor de som backingband har leveret musikken til deltagerne på scenen gennem de sidste 10 sæsoner.

Vi har et band til enhver fest og vi står klar til, at finde det perfekte match mellem dig og et af vores mange bands.

Book band til fest

Med live musik til fest vil du opleve en energisk, sprudlende og fantastisk stemning. Der er simpelthen ikke noget der får folk i så godt og festligt humør som et af vores bands. Live musik kan bl.a. være med til at få flere folk ud på dansegulvet, også dem der ikke danser normalt, for det er det ekstra som et band tilfører til festen.

Der kan være mange grunde til at booke et band til en festlig begivenhed, så hvad enten du skal fejre bryllup med din udkårne, sønnens konfirmation, datterens dåb eller din egen fødselsdag, er du sikker på at give dine gæster en rigtig god oplevelse, som vil bringe stemningen og humøret i vejret.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et band til din fest.