Musik til bryllup

Først og fremmest stort tillykke med jeres forestående bryllup. Brylluppet er livets største kærlighedsfest, og vi ved, at der går mange overvejelser og planlægning forud for den store dag. Vi vil gerne hjælpe jer med at vælge det rigtige band og lette forberedelserne.

Der er mange tanker i valget af underholdning til jeres bryllup, men heldigvis har vi hos Xcluzive Entertainment et stort kartotek af bryllupsbands, der spiller forskellige typer af musik, og det gør os i stand til at matche jeres ønsker til den helt rette kunstner. Det er vigtigt for os, at kunstnerne udover at være dygtige musikere også passer perfekt til jeres bryllup.

Hvilken musik skal vi vælge?

Musikken og valget af et band er noget af de vigtigste i at sætte den helt rette stemning til festen. Hvis I ønsker at skabe en stemning, der inviterer til fest på dansegulvet, og der skal spilles velkendt musik til festen, er det én type band, der er det rigtige for jer, mens et andet band kan være det rigtige for jer, der er ved at arrangere et roligt og intimt bryllup, eller et tredje band kan være det rigtige for jer, der ønsker smukke, klare toner til at akkompagnere vielsen i kirken eller på en anden venue.

Det kan være svært at navigere i planlægningen og det store udvalg af underholdningsmuligheder og sikre sig, at det er det rigtige band til den rigtige fest. Det er netop her, vi hos Xcluzive Entertainment kan hjælpe dig. Vi kender alle de bands, vi samarbejder med, og vi kender deres stemning og spillelister. Vi sørger for det hele, så I på jeres bryllupsdag kan bruge dagen på det, som er vigtigst, nemlig hinanden og jeres gæster.

Book underholdning direkte hos XE

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres bryllup, så vi sammen kan finde det rigtige band til jeres fest. Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025.

Hvis du leder efter en DJ, så kan du her se en liste over vores mange DJ's.

Dygtige kunstnere til ethvert bryllup

Hos Xcluzive Entertainment finder du bands til enhver bryllupsfest. Hvis du har et særligt tema til dit bryllup, har vi bands, der har specialiseret sig i temaer – fx Le Freak, der er et af landets bedste discobands og kan spille alle de kendte hits fra 70’erne og 80’erne.

Leder du efter coverbands, der har et bredt repetoire, har vi flere af Danmarks bedste og mest populære coverbands, der kan sparke gang i de fleste fester, bl.a. Beverly Hills Orchestra, All Cover og Groovebox.

Arrangerer du et bryllup, der har brug for et mere afdæmpet indslag eller et indslag under middagen, har vi også bands som Trio La Fontaine og The Favorites, der kan levere en behagelig og indbydende oplevelse.

Med Xcluzive Entertainments store kartotek af bands, mange års erfaring og rådgivning er I helt sikre på at finde det rigtige band, der kan levere den perfekte underholdning til jeres helt store kærlighedsfest.