Bryllupsbands

Først og fremmest stort tillykke med jeres forestående bryllup. Brylluppet er livets største kærlighedsfest, og vi ved, at der går mange overvejelser og planlægning forud for den store dag. Vi vil gerne hjælpe jer med at vælge det rigtige band og lette forberedelserne.

Der er mange tanker i valget af underholdning til jeres bryllup, men heldigvis har vi hos Xcluzive Entertainment et stort kartotek af bryllupsbands, der spiller forskellige typer af musik, og det gør os i stand til at matche jeres ønsker til den helt rette kunstner. Det er vigtigt for os, at kunstnerne udover at være dygtige musikere også passer perfekt til jeres bryllup.

Hvilken musik skal vi vælge?

Musikken og valget af et band er noget af de vigtigste i at sætte den helt rette stemning til festen. Hvis I ønsker at skabe en stemning, der inviterer til fest på dansegulvet, og der skal spilles velkendt musik til festen, er det én type band, der er det rigtige for jer, mens et andet band kan være det rigtige for jer, der er ved at arrangere et roligt og intimt bryllup, eller et tredje band kan være det rigtige for jer, der ønsker smukke, klare toner til at akkompagnere vielsen i kirken eller på en anden venue.

Det kan være svært at navigere i planlægningen og det store udvalg af underholdningsmuligheder og sikre sig, at det er det rigtige band til den rigtige fest. Det er netop her, vi hos Xcluzive Entertainment kan hjælpe dig. Vi kender alle de bands, vi samarbejder med, og vi kender deres stemning og spillelister. Vi sørger for det hele, så I på jeres bryllupsdag kan bruge dagen på det, som er vigtigst, nemlig hinanden og jeres gæster.

Book musikken til jeres bryllup hos XE

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres bryllup, så vi sammen kan finde det helt rigtige band til jeres fest. Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025.

Hvis du leder efter en DJ, så kan du her se en liste over vores mange DJ's.

Filtrer efter pris: Fra 14.900 kr - 19.000 kr
Under 14.900 kr Fra 14.900 kr - 19.000 kr Over 19.900 kr Vis alle

Dygtige kunstnere til ethvert bryllup

Hos Xcluzive Entertainment finder du bands til enhver bryllupsfest. Hvis du har et særligt tema til dit bryllup, har vi bands, der har specialiseret sig i temaer – fx Le Freak, der er et af landets bedste discobands og kan spille alle de kendte hits fra 70’erne og 80’erne.

Leder du efter coverbands, der har et bredt repetoire, har vi flere af Danmarks bedste og mest populære coverbands, der kan sparke gang i de fleste fester, bl.a. Beverly Hills Orchestra, All Cover og Groovebox.

Arrangerer du et bryllup, der har brug for et mere afdæmpet indslag eller et indslag under middagen, har vi også bands som Trio La Fontaine og The Favorites, der kan levere en behagelig og indbydende oplevelse.

Med Xcluzive Entertainments store kartotek af bands, mange års erfaring og rådgivning er I helt sikre på at finde det rigtige band, der kan levere den perfekte underholdning til jeres helt store kærlighedsfest.

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket