Musik til reception

Der er intet, der sætter stemningen som en behagelig baggrundsmusik til receptionen. Den rette musik sørger for at gæsterne føler sig velkomne og godt tilpas, og får arrangementet til at fremstå fuldendt.
Musik til reception er behagelige toner og et succesfuldt indslag kunne fx være en solist og pianist, der tilsammen skaber en autentisk og nærværende stemning. Et mere eksklusivt dinner indslag kunne være en gæsteoptræden med Mads Langer, Sko/Torp, Outlandish, Marie Key, Peter A.G., Michael Falch, Peter Sommer eller Lis Sørensen, der på tæt hold leverer akustiske fortolkninger af deres største hits.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et indslag til din fest eller arrangement. Med musik til receptionen løfter du festen til et nyt niveau – vi hjælper dig til et veludført event.

Find musik til reception

Receptionsmusik skal helst være en interessant og inddragende indslag, som fanger publikummet interesse og vil efterlade dem et imponerende indtryk. Musik til reception skal være specielt og et samtaleemne mellem kolleager eller venner fremover. Vi har samlet de indslag der anses for værende specielle i det omfang, at de virkelig forstår at ramme publikummet og tilpasse sig til rummet så alt går op i en højere enhed.

Med den rette musik til din reception kan du selv sætte stemningen for dit arrangement til alt fra jubilæer, fødselsdage, afskedsreception eller bryllupsreception. Musikken kan være med til at samle gæsterne, skabe underholdning eller være en hyldest til jubilar eller fødselar.

Lige så mange forskellige receptioner, du kan komme i tanke om, lige så mange forskellige stemninger og indslag, kan vi hjælpe med. Derfor sætter vi en kæmpe ære i at matche netop dit arrangement ud fra vores erfaring, så vi er sikre på, du får den bedste oplevelse. Vi går meget op i at vælge kunstnere til vores netværk, der er af høj musisk kvalitet og med en erfaring, der sætter dem i stand til at læse sit publikum. Samtidig er det vigtigt for os, at oplevelsen omkring kunstneren går så let som muligt, så du har mulighed for at være til stede som vært ved receptionen og nyde arrangementet uden at spekulere på musikken.

Xcluzive Entertainment samarbejder med en bred vifte af professionelle kunstnere fra den danske musikscene, for på den måde kan vi sikre os, at du altid får den rette kunstner, der kan sætte den rette stemning til din reception. I vores kartotek finder du flere typer af kunstnere, både de største stjerner og mindre kunstnere, der alle kan levere en uovertruffen tilbagelænet loungestemning og træde i baggrunden for arrangementet, så det føles naturligt.

Bjarke Falgren

Mød Bjarke Falgren, firgange Grammy Award vinder og en af Danmarks bedste og mest anerkendte violin-virtuoser.

Bjarke Falgren anses som værende en af de bedste violinister og har fået rosende ord fra Svend Asmussen – der anses som verdens bedste jazz violonist – og har entusiastisk udpeget Bjarke Falgren til at være hans efterfølger. Han er i den grad et anderledes dog fremragende indslag.

Trio La Fontaine

Trio La Fontaine spiller dinner- og dansemusik i alle afskygninger med smittende begejstring og energi. De stritter af musikalsk overskud og formår at løfte stemningen til ethvert selskab.

Bandet har et enormt repertoire, der spænder over alle genrer og omfatter mere end 1000 titler. Det forekommer voldsomt og sige, at Trio La Fontaine kan spille alt hvad du vil høre, men det kan stort set lade sig gøre hver eneste gang.

CoolNewMen

CoolNewMen består af 5 talentfulde musikere, som spiller den lækreste jazzmusik. Det er perfekt til at skabe den rigtige lounge stemning. Gruppen udgør en smagfuld jazzkvintet med stil og er perfekt til dinner og reception.

Når CoolNewMen optræder, kan du forvente den fulde pakke med klaver, guitar, kontrabas, trommer og saxofon. Det er en stilfuld gruppe. De er altid tilbagelænet, velspillende og velklædt.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 for priser og spørgsmål angående musik til reception.

Underholdning for enhver smag

Hvis din reception har brug for et festligt og underholdende indslag, kan vi hjælpe dig med store kunstnere som Pernille Rosendahl og Mads Langer, der med sine mange hits i bagagen kan spille sange, som en stor del af selskabet kender, og som kan tiltrække selskabets opmærksomhed og fungere som et indslag til receptionen. I samme boldgade finder du også Ida Corr og Rasmus Walter.

Hvis du leder efter en mere rolig loungestemning og er ude efter kunstnere, der både kan spille fortolkninger af kendte numre og sin egen musik, så har vi også kunstnere som Jazzkollektivet og Laid Back. Af andre navne til reception kan nævnes Peter A.G., Kim og Anja, The Favorites, Steffen Brandt, Bjarke Falgren, Bobo Moreno, Hannah Schneider og mange, mange flere. Hvis du søger en særlig stemning eller musiktype, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi det helt rigtige til netop dit arrangement.

Book nemt og lad os løse resten

Det er vores opgave at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at vælge den rigtige kunstner til dit arrangement. Derfor er det nemt at booke en kunstner direkte hos os. Kontakt os allerede i dag ved at sende en forespørgsel, både hvis du har en specifik kunstner i kikkerten, ellers hjælper vi dig gerne til at finde den rigtige kunstner. Vi sørger også gerne for teknikken, og vi gør naturligvis det hele til en super skarp pris.

Kundeoplevelser

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere