Musik til reception

Der er intet, der sætter stemningen som en behagelig baggrundsmusik til receptionen. Den rette musik sørger for at gæsterne føler sig velkomne og godt tilpas, og får arrangementet til at fremstå fuldendt.
Musik til reception er behagelige toner og et succesfuldt indslag kunne fx være en solist og pianist, der tilsammen skaber en autentisk og nærværende stemning. Et mere eksklusivt dinner indslag kunne være en gæsteoptræden med Mads Langer, Sko/Torp, Outlandish, Marie Key, Peter A.G., Michael Falch, Peter Sommer eller Lis Sørensen, der på tæt hold leverer akustiske fortolkninger af deres største hits.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et indslag til din fest eller arrangement. Med musik til receptionen løfter du festen til et nyt niveau – vi hjælper dig til et veludført event.

Find musik til reception

Receptionsmusik skal helst være en interessant og inddragende indslag, som fanger publikummet interesse og vil efterlade dem et imponerende indtryk. Musik til reception skal være specielt og et samtaleemne mellem kolleager eller venner fremover. Vi har samlet de indslag der anses for værende specielle i det omfang, at de virkelig forstår at ramme publikummet og tilpasse sig til rummet så alt går op i en højere enhed.

Med den rette musik til din reception kan du selv sætte stemningen for dit arrangement til alt fra jubilæer, fødselsdage, afskedsreception eller bryllupsreception. Musikken kan være med til at samle gæsterne, skabe underholdning eller være en hyldest til jubilar eller fødselar.

Lige så mange forskellige receptioner, du kan komme i tanke om, lige så mange forskellige stemninger og indslag, kan vi hjælpe med. Derfor sætter vi en kæmpe ære i at matche netop dit arrangement ud fra vores erfaring, så vi er sikre på, du får den bedste oplevelse. Vi går meget op i at vælge kunstnere til vores netværk, der er af høj musisk kvalitet og med en erfaring, der sætter dem i stand til at læse sit publikum. Samtidig er det vigtigt for os, at oplevelsen omkring kunstneren går så let som muligt, så du har mulighed for at være til stede som vært ved receptionen og nyde arrangementet uden at spekulere på musikken.

Xcluzive Entertainment samarbejder med en bred vifte af professionelle kunstnere fra den danske musikscene, for på den måde kan vi sikre os, at du altid får den rette kunstner, der kan sætte den rette stemning til din reception. I vores kartotek finder du flere typer af kunstnere, både de største stjerner og mindre kunstnere, der alle kan levere en uovertruffen tilbagelænet loungestemning og træde i baggrunden for arrangementet, så det føles naturligt.

Bjarke Falgren

Mød Bjarke Falgren, firgange Grammy Award vinder og en af Danmarks bedste og mest anerkendte violin-virtuoser.

Bjarke Falgren anses som værende en af de bedste violinister og har fået rosende ord fra Svend Asmussen – der anses som verdens bedste jazz violonist – og har entusiastisk udpeget Bjarke Falgren til at være hans efterfølger. Han er i den grad et anderledes dog fremragende indslag.

Trio La Fontaine

Trio La Fontaine spiller dinner- og dansemusik i alle afskygninger med smittende begejstring og energi. De stritter af musikalsk overskud og formår at løfte stemningen til ethvert selskab.

Bandet har et enormt repertoire, der spænder over alle genrer og omfatter mere end 1000 titler. Det forekommer voldsomt og sige, at Trio La Fontaine kan spille alt hvad du vil høre, men det kan stort set lade sig gøre hver eneste gang.

CoolNewMen

CoolNewMen består af 5 talentfulde musikere, som spiller den lækreste jazzmusik. Det er perfekt til at skabe den rigtige lounge stemning. Gruppen udgør en smagfuld jazzkvintet med stil og er perfekt til dinner og reception.

Når CoolNewMen optræder, kan du forvente den fulde pakke med klaver, guitar, kontrabas, trommer og saxofon. Det er en stilfuld gruppe. De er altid tilbagelænet, velspillende og velklædt.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 for priser og spørgsmål angående musik til reception.

Underholdning for enhver smag

Hvis din reception har brug for et festligt og underholdende indslag, kan vi hjælpe dig med store kunstnere som Pernille Rosendahl og Mads Langer, der med sine mange hits i bagagen kan spille sange, som en stor del af selskabet kender, og som kan tiltrække selskabets opmærksomhed og fungere som et indslag til receptionen. I samme boldgade finder du også Ida Corr og Rasmus Walter.

Hvis du leder efter en mere rolig loungestemning og er ude efter kunstnere, der både kan spille fortolkninger af kendte numre og sin egen musik, så har vi også kunstnere som Jazzkollektivet og Laid Back. Af andre navne til reception kan nævnes Peter A.G., Kim og Anja, The Favorites, Steffen Brandt, Bjarke Falgren, Bobo Moreno, Hannah Schneider og mange, mange flere. Hvis du søger en særlig stemning eller musiktype, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi det helt rigtige til netop dit arrangement.

Book nemt og lad os løse resten

Det er vores opgave at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at vælge den rigtige kunstner til dit arrangement. Derfor er det nemt at booke en kunstner direkte hos os. Kontakt os allerede i dag ved at sende en forespørgsel, både hvis du har en specifik kunstner i kikkerten, ellers hjælper vi dig gerne til at finde den rigtige kunstner. Vi sørger også gerne for teknikken, og vi gør naturligvis det hele til en super skarp pris.