3 minutters læsning

Magnus Millang har mange talenter

Magnus Millang

Magnus Millang er meget mere end bare en komiker. Hans talenter rækker langt og han går altid all in på sine projekter.

Magnus Millang er bedst kendt som den selvglade ejendomsmægler Jeppe K med udtrykket “det ligemeget, fuldstændig ligegyldigt!” efterfulgt af sit særegnede grin “Aha aha aha”. Siden 2012 har han været en del af TV2 Zulus satireserie, Danish Dynamite. Sammen med skuespiller og komiker Martin Høgsted, spillede Magnus Millang flere gennemgående roller. Magnus Millang fik dog sit største gennembrud i rollen som ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann eller Jeppe K. En egoistisk mand, som bryder billedet med sin sjofle humor og sin fuldkommen ligegyldige indstilling til, hvad ting koster.

Siden barndommen har Magnus Millang haft svært ved at være alvorlig. I folkeskolen fik han ekstratimer i dansk, fordi han altid lavede for meget fis. Han har altid haft svært ved at koncentrere sig, men fandt hurtigt ud af, at det med skuespil og at få folk til at grine, var lige ham.

Som 23-årig blev Magnus Millang runner på en reklame- og spillefilm og søgte senere ind på Filmskolen, men fik desværre afslag. Drømmen for Magnus Millang var at blive instruktør, men i stedet endte han i afmagt foran kameraet under en sketch på ”Brian Mørk Show”. Siden da har Magnus Millangs karriere kørt på skinner.

I dag kan Magnus Millang skrive både skuespiller, komiker, instruktør og manuskriptforfatter på CV’et. I 2014 vandt han sammen med Martin Høgsted prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla. Magnus Millang har spillet med i film som ”Dan Dream”, ”Kollektivet” og ”Kvinden i buret”. I 2017 instruerede han og skrev manuskriptet til filmen ”Kein Problem”, som blev nomineret til ekko shortlist Award 2017 for bedste manuskript.

Magnus Millang er en mand med mange talenter og uden tvivl en kæmpe succes. Han kan bookes til din fest, hvor han stensikkert vil levere et show i topniveau.

Book Magnus Millang hos XE

Book Magnus Millang direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Malte Ebert

Malte Ebert har smidt guldet

Gulddreng er begravet, og nu står manden bag guldkæderne frem med sin helt egen og mere ægte musik. Navnet på den...