3 minutters læsning

Magnus Millang har mange talenter

Magnus-Millang-portrait-by-Oliver_Gnauer

Magnus Millang er meget mere end bare en komiker. Hans talenter rækker langt og han går altid all in på sine projekter.

Magnus Millang er bedst kendt som den selvglade ejendomsmægler Jeppe K med udtrykket “det ligemeget, fuldstændig ligegyldigt!” efterfulgt af sit særegnede grin “Aha aha aha”. Siden 2012 har han været en del af TV2 Zulus satireserie, Danish Dynamite. Sammen med skuespiller og komiker Martin Høgsted, spillede Magnus Millang flere gennemgående roller. Magnus Millang fik dog sit største gennembrud i rollen som ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann eller Jeppe K. En egoistisk mand, som bryder billedet med sin sjofle humor og sin fuldkommen ligegyldige indstilling til, hvad ting koster.

Siden barndommen har Magnus Millang haft svært ved at være alvorlig. I folkeskolen fik han ekstratimer i dansk, fordi han altid lavede for meget fis. Han har altid haft svært ved at koncentrere sig, men fandt hurtigt ud af, at det med skuespil og at få folk til at grine, var lige ham.

Som 23-årig blev Magnus Millang runner på en reklame- og spillefilm og søgte senere ind på Filmskolen, men fik desværre afslag. Drømmen for Magnus Millang var at blive instruktør, men i stedet endte han i afmagt foran kameraet under en sketch på ”Brian Mørk Show”. Siden da har Magnus Millangs karriere kørt på skinner.

I dag kan Magnus Millang skrive både skuespiller, komiker, instruktør og manuskriptforfatter på CV’et. I 2014 vandt han sammen med Martin Høgsted prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla. Magnus Millang har spillet med i film som ”Dan Dream”, ”Kollektivet” og ”Kvinden i buret”. I 2017 instruerede han og skrev manuskriptet til filmen ”Kein Problem”, som blev nomineret til ekko shortlist Award 2017 for bedste manuskript.

Magnus Millang er en mand med mange talenter og uden tvivl en kæmpe succes. Han kan bookes til din fest, hvor han stensikkert vil levere et show i topniveau.

Book Magnus Millang hos XE

Book Magnus Millang direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

DJ Mads Laumann

Find den perfekte DJ til julefrokosten

Står du og skal holde julefrokost, eller er du med i et festudvalg, er der nogle overvejelser I bør gøre jer inden I...

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører