Drop playlisten

musik booking

Musik til alle

Musik til bryllup

Musik booking

Vi har et stort udvalg af bands, som alle løfter festen og sørger for den helt rigtige stemning. Ønskes eksklusive koncertoplevelser kan vi tilbyde en række etablerede bands og solister med kendisfaktor, der virkelig udgør prikken over i’et. Skal du sætte rammerne til en lounge fest eller bare sparke gang i dansegulvet? Vi tilbyder landets bedste DJs med både national- og international erfaring. Vores DJs leverer musik, som du ikke har hørt andre steder, da de optræder med egne mixes og kompositioner. Din musik booking starter her.

Står du og skal til at planlægge det helt store eller mindre og intime bryllup? Vi har et bryllupsband til enhver begivenhed og vi hjælper dig fra start til slut med valg af artist, planlægning og afvikling, så du kun skal koncentrere dig om din bryllupsdag.

Uanset om du har brug for behagelig musik til receptionen, et band der sætter gang i festen og dansegulvet eller noget helt tredje, så har vi det helt rigtige. Musik booking har aldrig været lettere.

Book musik direkte

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et musikalsk indslag til din fest eller arrangement.

Musik til fest

Musik har en evne til at skabe en helt særlig stemning og en særlig følelse af samhørighed. Det er en fantastisk oplevelse, når scenen og dansegulvet smelter sammen, og musikken og underholdningen skaber synergi med publikum.

Musikken er prikken over i’et, der kan gøre et arrangement helt uforglemmeligt. Det får Niels (red. Adm. Direktør) bekræftet, når han mandag morgen møder ind til positive tilbagemeldinger fra weekendens arrangementer og ved, at han har været med til at give en særlig musikalsk oplevelse. Du kan bl.a. læse om vores kunders oplevelser med musik booking hos Xcluzive Entertainment.

Alle artister hos Xcluzive Entertainment er nøje udvalgt bå baggrund af deres professionelle niveau, service og evne til at løfte enhver fest eller arrangement til nye højder.

Vi anbefaler følgende musik til fest

Med en eksklusiv DJ eller solist komplimenterer du festen og fuldender oplevelsen. Et mere eksklusivt indslag kunne være en gæsteoptræden med Mads Langer, Peter A.G., eller Outlandish opfulgt af behagelig baggrundsmusik fra vores eksklusive DJs såsom Mads Laumann, Le Gammeltoft eller Nicoline Toft, som sætter rammerne for en perfekt aften.

Gang på gang leverer bands som bl.a. Stagebreakers, The Hitmen og Die Herren enestående performances. Velkendte og talentfulde solister tilfører festen en ekstra dimension og der gør sangere som Medina og Pernille Rosendahl sig gældende. Forsæt aftenen til langt ud på natten med vores ekstraordinære DJs såsom Maria Barfod og kør festen eller arrangementet sikkert hjem. Vi kan garantere, at alle jeres gæster har ømme fødder flere dage efter.

Til receptionen kunne et succesfuldt indslag f.eks. være en solist og pianist, der tilsammen skaber en autentisk og nærværende stemning. Her er den firgange Grammy Award vinder og en af Danmarks bedste og mest anerkendte violin-virtuoser, Bjarke Falgren, et enestående indslag som med garanti vil efterlade et godt indtryk på gæsterne. Et indslag med mere musikalsk energi ville være Trio La Fontaine som er Danmarks bedste dinner- og danseband. De er et yderst velspillende dinner og danseorkester, bestående af tre topprofessionelle musikere med referencer til en lang række af Danmark mest førende musiknavne.

Det er tydeligt, at vi har et musikalsk indslag til enhver begivenhed, og vi står klar til at hjælpe dig på rette vej. Start din musik booking hos XE og få svar inden for 24 timer!

Booking af musik

Ved booking af en musikalsk artist, ring på telefon +45 7021 7025 for pris og dialog, eller benyt formularen tilknyttet artisten og fortæl om dit arrangement. Vi vil som udgangspunkt altid kontakte dig pr. telefon for bedre at imødekomme dine behov og ønsker angående valget af artist og planen for arrangementet. Efter en god dialog fremsendes kontrakt på aftalen, hvor vi derefter klarer resten og du nu kan læne dig tilbage velvidende om, at du har booket en artist der passer til dig og dine gæsters behov.

Xcluzive Entertainment sætter en ære i skræddersy arrangementer, så de passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi beskæftiger os med alt det, der foregår på scenen. Det er der, vores spidskompetence og interesse er. Som Niels Winther forklarer, så er det hans opgave at stå i kulissen og sikre, at du som kunde kan læne dig tilbage og nyde forestillingen.

Glæd dig – vi leverer musikken, klarer koordineringen, planlægning samt afvikling, så dit arrangement bliver en sikker succes.