Musik til bryllup

Uanset om jeres bryllupsfest skal være stor eller lille, er det vigtigt at have den rigtige bryllupsmusik, og i dette tilfælde et bryllupsband. Musikken er en betydningsfuld del af ethvert bryllup. Musikken er prikken over i’et og med den rigtige musik, får I den helt perfekte bryllupsfest. Musikvalget er jeres. Vi har mange års erfaring og står klar til at hjælpe med at skabe den helt rigtige feststemning til lige netop jeres bryllup.

Kronen på jeres bryllupsfest er et live band. Det altafgørende for for et live band er, at bandet er nærværende, har situationsfornemmelse og spiller det helt rigtige musik – Det gør et live band fra Xcluzive Entertainment. Lad XE stå for musikken til jeres bryllup – de mange års brancheerfaring side 1991 og vores evige evauleringer gør, at vi altid har de bedste bands på hylderne.

Book et bryllupsband direkte

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et bryllupsband til din fest.

Band til bryllup

Vælg blandt populære bands fra hele Danmark, der spiller til bryllupper. Her finder I professionelle bands, der spiller musik til bryllup. Live musik til bryllup er helt sikkert meget anderledes end en CD, derfor skal I også finde det helt rigtige band, som passer til jer og jeres stil. Find det band som med garanti får jeres gæster ud på dansegulvet. Vores bands har masser af erfaringer med bryllupper, så de ved præcis hvad der skal til for, at give jer og jeres gæster en fantastisk aften. En bryllupsfest med live musik, er bare bedst.

Det er såvel også muligt at booke en DJ til bryllup. Xcluzive Entertainment har et stort udvalg af Danmarks mest populære DJs og de er nu også mulige at booke til jeres helt store dag. Du er, under alle omstændigheder, dækket godt ind med et af vores mange bryllupsbands eller DJs.

Send en forespørgsel på jeres drømmeband, eller ring på +45 7021 7025 og få en inspirerende snak om mulighederne for musik til jeres bryllup.

Musik til bryllup med vores bryllupsbands

Vi har mange bands at vælge imellen, og derfor kan det være svært at beslutte, hvilket band det er du skal vælge. Alle bands kommer med deres helt egen stil og vi vil altid stå klar med proffessionel rådgivning så du kommer sikkert og vellykket i mål. Nedenfor finder du et udsnit af vores anbefalede bryllupsbands, som har det tilfælles, at de medbringer mange års erfaring, coolness og selvfølgelig musik i top klasse. Ring på tlf. +45 7021 7025 for spørgsmål om et bryllupsband eller priser.

Le Freak

Det er navnet på et af landets mest underholdende live bands, der også tidligere har været kåret som årets live-navn på Smukfest.

Med Le Freak får man hele pakken: de bedste 70’er og 80’er disco-hits og bandets egne numre, og de formår at skabe den perfekte kombination af nostalgi og nutidighed.

Det er derfor, Le Freak er landets bedste når det gælder musik til bryllup.

The Hitmen

The Hitmen er et af landets mest populære partybands, og det skyldes blandt andet, at de altid har kunden i centrum.

Bandet spiller de allernyeste hits fra Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake, Medina, Katy Perry, J-Lo, Bruno Mars, Robin Thicke, Daft Punk og bevæger sig derfra til de største og mest tidløse klassikere fra de sidste 4 årtier i selskab med Michael Jackson, Prince, Simply Red, Tina Turner, Thomas Helmig, Bee Gees, Robbie Williams, Gnags og mange andre.

The Hitmen er det oplagte valg for den kræsne festarrangør, der ønsker intet mindre end den bedste musikalske underholdning til sit arrangement.

Stagebreakers

Stagebreakers er en oplevelse i absolut topklasse.

Gennem de sidste par år har Stagebreakers for alvor slået sig fast som et af Danmarks bedste livebands. Der er da også tale om den absolutte elite inden for danske musikere.

Stagebreakers repertoire er stort og består af kendte og dansevenlige hits fra kunstnere som Robbie Williams, Michael Jackson, Kim Larsen, Thomas Helmig, Bryan Adams, D:A:D, U2, Sanne Salomonsen, Rasmus Seebach og mange andre.

All Cover

All Cover er et 4-mands band, der består af den karismatiske og dygtige sangerinde Jeanne, den formidable guitarist Christian Iversen, den energiske og syngende bassist Craig Hermie og den charmerende trommeslager Mikkel Pehn, der sætter rytmen så overbevisende, at ingen kan sidde stille.

All Cover har mange års erfaring og har spillet til flere hundrede julefrokoster, bryllupper, sommerfester, konfirmationer og fødselsdage. Både virksomheder og private har haft besøg af All Cover, ligesom de har optrådt til både store og små arrangementer. De ved med andre ord, hvordan man skaber en god fest, og ser det som deres vigtigste opgave.

Årets Band

Årets Band er et af landets allerbedste allround partybands. Bandet har spillet mellem 500-1000 koncerter i alle afkroge af det danske land – alt lige fra bryllupper, julefrokoster, firmafester og fødselsdage.

Årets Band spiller de største ørehængere fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og op til de hits, du hører i radioen i dag. Musikken skræddersyes altid til festen og kundens ønsker, hvilket sammen med det store repertoire gør bandet til et utrolig populært allround partyband.

Book musik til bryllup på +45 7021 7025