Musik til reception

Der er intet, der sætter stemningen som en behagelig baggrundsmusik til receptionen. Den rette musik sørger for at gæsterne føler sig velkomne og godt tilpas, og får arrangementet til at fremstå fuldendt.
Musik til reception er behagelige toner og et succesfuldt indslag kunne fx være en solist og pianist, der tilsammen skaber en autentisk og nærværende stemning. Et mere eksklusivt dinner indslag kunne være en gæsteoptræden med Mads Langer, Sko/Torp, Outlandish, Marie Key, Peter A.G., Michael Falch, Peter Sommer eller Lis Sørensen, der på tæt hold leverer akustiske fortolkninger af deres største hits.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et indslag til din fest eller arrangement. Med musik til receptionen løfter du festen til et nyt niveau – vi hjælper dig til et veludført event.

Find musik til reception

Receptionsmusik skal helst være en interessant og inddragende indslag, som fanger publikummet interesse og vil efterlade dem et imponerende indtryk. Musik til reception skal være specielt og et samtaleemne mellem kolleager eller venner fremover. Vi har samlet de indslag der anses for værende specielle i det omfang, at de virkelig forstår at ramme publikummet og tilpasse sig til rummet så alt går op i en højere enhed.

Bjarke Falgren

Mød Bjarke Falgren, firgange Grammy Award vinder og en af Danmarks bedste og mest anerkendte violin-virtuoser.

Bjarke Falgren anses som værende en af de bedste violinister og har fået rosende ord fra Svend Asmussen – der anses som verdens bedste jazz violonist – og har entusiastisk udpeget Bjarke Falgren til at være hans efterfølger. Han er i den grad et anderledes dog fremragende indslag.

Trio La Fontaine

Trio La Fontaine spiller dinner- og dansemusik i alle afskygninger med smittende begejstring og energi. De stritter af musikalsk overskud og formår at løfte stemningen til ethvert selskab.

Bandet har et enormt repertoire, der spænder over alle genrer og omfatter mere end 1000 titler. Det forekommer voldsomt og sige, at Trio La Fontaine kan spille alt hvad du vil høre, men det kan stort set lade sig gøre hver eneste gang.

CoolNewMen

CoolNewMen består af 5 talentfulde musikere, som spiller den lækreste jazzmusik. Det er perfekt til at skabe den rigtige lounge stemning. Gruppen udgør en smagfuld jazzkvintet med stil og er perfekt til dinner og reception.

Når CoolNewMen optræder, kan du forvente den fulde pakke med klaver, guitar, kontrabas, trommer og saxofon. Det er en stilfuld gruppe. De er altid tilbagelænet, velspillende og velklædt.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 for priser og spørgsmål angående musik til reception.