2 minutters læsning

P4 er nyt hjemsted for Musikquizzen med Kenneth K

Kenneth K
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Musikquizzen har fået nyt hjemsted på P4

Hver uge stiller en halv million lyttere ind lørdag eftermiddag på P4. Radiovært Kenneth K. quizzer danskerne i musik i Danmarks mest musikalske quiz – Musikquizzen.

I mange år har Musikquizzen holdt til på P3, men nu er programmet flyttet til P4 som led i en større rokade hos DR. Programmet er det samme, musikken er den samme, vært Kenneth K. er naturligvis også den samme. Han har lavet radio i mere end 20 år og været fast quizmaster i knap 15 år.

Skiftet fra P3 til P4 giver nye muligheder til programmet. Blandt andet skal der nu også quizzes i musik fra 90’erne. I Musikquizzen stiller Kenneth K. spørgsmål i en række forskellige discipliner, blandt andet årstal, stilarter og forskellige både danske og internationale kunstnere. Og jo mere deltagerne ved – jo bedre bliver præmien.

Det er drønsjovt at quizze, og gennem Xcluzive Entertainment kan du få Kenneth K. og musikquizzen direkte til dit arrangement. Musikquiz er det perfekte indslag til fx firmafesten eller julefrokosten. Det samler både underholdning, konkurrence og god musik. Musikquizzen med Kenneth K. inddrager gæsterne i underholdningen, og bringer arrangementets deltagere tættere sammen. Det er nærværende underholdning, der samler og involverer. Med Kenneth K. til dit næste arrangement er du sikker på at få sjov underholdning, der vil vokse på deltagerne og starte en fantastisk fest.

Book Kenneth K gennem XE

Du kan booke Musikquizzen og Kenneth K. til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sørger for i samarbejde med dig at tilrettelægge den helt rigtige underholdning, skræddersyet til dit publikum med gode quizspørgsmål. På den måde kan du helt trygt læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Hvis du vil booke Kenneth K. eller høre mere om andre underholdende indslag til dit næste arrangement, så send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Magnus Millang

Magnus Millang har mange talenter

Magnus Millang er meget mere end bare en komiker. Hans talenter rækker langt og han går altid all in på sine...
Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...