2 minutters læsning

Nabiha lever i nuet

nabiha
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Den smukke sangerinde Nabiha nyder at stå på scenen og er nærværende med sit publikum

Nabiha har med sin fantastiske stemme leveret musik til danskerne siden hun i 2006 slog igennem med singlen ”Deep Sleep”. Hendes humør er smittende og hendes sangstemme kan sætte den perfekte stemning til dit næste arrangement. Nabiha nyder at stå på en scene og sørger altid for at publikum er i de bedste hænder. Hun er med sit nærværende og glade sind kendt for at skabe en fantastisk stemning omkring sig.

Senest har Nabiha udgivet singlen ”Christmas Feels”, som er et julenummer der fornyede lyden i danskernes radio i december måned. Nabiha skulle have spillet singlen til DR’s Store Juleshow, men nåede aldrig på scenen, da den højgravide sangerindes vand gik lige inden koncerten. I stedet måtte Nabihas tre gode veninder Matilde Lou, Line Krogholm og Anne Sofie Steen, træde til og synge Nabihas sang.

Nu er Nabiha mere end klar til at give dit arrangement en musisk oplevelse  som dine gæster sent vil glemme. Med numre som ”Mind The Gap”, “Weapon” og ”Never Played The Bass”, er Nabiha klar til at sørge for en fantastisk stemning og dejlig musik. Når Nabiha går på scenen er du sikret en nærværende kunstner, som altid er tilstede i nuet.

I kan opleve Nabiha som solo sing back, live, hvor hun har to musikere med eller akustisk med guitar og korsangerinder. Vi anbefaler at I booker Nabiha til dinner, konference eller til jeres næste kundearrangement.

Book Nabiha hos XE

Book Nabiha direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Magnus Millang

Magnus Millang har mange talenter

Magnus Millang er meget mere end bare en komiker. Hans talenter rækker langt og han går altid all in på sine...
DJ Mads Laumann

Find den perfekte DJ til julefrokosten

Står du og skal holde julefrokost, eller er du med i et festudvalg, er der nogle overvejelser I bør gøre jer inden I...