2 minutters læsning

Nephew tager på Arenatour i Danmark

Nephew

Nephew tager på tour og spiller 10 arenakoncerter rundt i landet med sange fra deres nye album ”Ring-i-Ring”

Nephew er klar til at tage landet rundt med deres nye og gamle musik. Det bliver en turne, hvor gruppen tager ud og spiller indendørskoncerter i 10 af Danmarks arenaer. Den danske rockgruppe plejer aldrig at skuffe deres publikum og med Simon Kvamms vokal, plejer det altid at blive en kæmpe fest.

Nephew er et band, som er vant til at spille for udsolgt koncerter. Efter bandet havde holdt pause i godt fem år, tog de beslutningen om at spille to arenakoncerter. Da dette blev offentliggjort tog det fart. Der blev solgt 30.000 billetter og dermed måtte bandet melde udsolgt på under 24 timer. Dengang var Nephew ikke selv klar over, at det ville gå så stærkt, og derfor melder de sig nu klar til at gå på scenen igen med deres 10 ekstra arenashows.

Bandet spiller med deres nyeste medlem Marie Højlund, som bl.a. var med på Nephews single ”Amsterdam”, som ramte P3’s Uundgåelige. Nephew er et band, som har udviklet sig gennem årene. De prøver hele tiden at finde på noget friskt, møde nye mennesker og finde nye toner. De kigger ikke blot frem, men også tilbage og på den måde vil de tale om ting der går i ring.

Siden bandet fik deres gennembrud tilbage i 2004 har de haft kæmpe succes. Det er blevet til intet mindre end over en halv million solgte albums, 9 DMA priser, 13 Gaffa Awards og 5 priser ved P3 Guld. Glæd dig til at et af Danmarks absolut største rockbands spiller arenakoncert. Oplev hvordan den vaske ægte Nephew energi bliver sendt ud i rummet, når de spiller deres gennemkomponerede arenkoncert.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Kwamie Liv. Book Kwamie Liv.

Kwamie Liv er fremtidens musik

Hos Xcluzive Entertainment er vi stolte over, at kunne præsentere Kwamie Liv, som nu står åben for booking. Den...
Ruben Søltoft

Ruben Søltoft turnerer med nyt show

Ruben Søltoft tager til efteråret på Danmarksturne med sit nye show Ting Fra Min Mund Den søde, charmerende og ikke...