2 minutters læsning

Nephew tager på Arenatour i Danmark

Nephew

Nephew tager på tour og spiller 10 arenakoncerter rundt i landet med sange fra deres nye album ”Ring-i-Ring”

Nephew er klar til at tage landet rundt med deres nye og gamle musik. Det bliver en turne, hvor gruppen tager ud og spiller indendørskoncerter i 10 af Danmarks arenaer. Den danske rockgruppe plejer aldrig at skuffe deres publikum og med Simon Kvamms vokal, plejer det altid at blive en kæmpe fest.

Nephew er et band, som er vant til at spille for udsolgt koncerter. Efter bandet havde holdt pause i godt fem år, tog de beslutningen om at spille to arenakoncerter. Da dette blev offentliggjort tog det fart. Der blev solgt 30.000 billetter og dermed måtte bandet melde udsolgt på under 24 timer. Dengang var Nephew ikke selv klar over, at det ville gå så stærkt, og derfor melder de sig nu klar til at gå på scenen igen med deres 10 ekstra arenashows.

Bandet spiller med deres nyeste medlem Marie Højlund, som bl.a. var med på Nephews single ”Amsterdam”, som ramte P3’s Uundgåelige. Nephew er et band, som har udviklet sig gennem årene. De prøver hele tiden at finde på noget friskt, møde nye mennesker og finde nye toner. De kigger ikke blot frem, men også tilbage og på den måde vil de tale om ting der går i ring.

Siden bandet fik deres gennembrud tilbage i 2004 har de haft kæmpe succes. Det er blevet til intet mindre end over en halv million solgte albums, 9 DMA priser, 13 Gaffa Awards og 5 priser ved P3 Guld. Glæd dig til at et af Danmarks absolut største rockbands spiller arenakoncert. Oplev hvordan den vaske ægte Nephew energi bliver sendt ud i rummet, når de spiller deres gennemkomponerede arenkoncert.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Karl William

Karl William har slået sit navn fast

Nyd lyden fra en charmerende rødhåret fyr, som på få år er blevet et kæmpe navn på den danske musikscene. Han står bag...
Saveus book

Saveus bliver rost til skyerne

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus I 2008 vandt han...

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis