3 minutters læsning

Pernille Rosendahl Danmarks Musikdarling

Pernille Rosendahl

Hun er en af Danmarks smukkeste rockdronninger, har været forsanger i flere band og er nu i fuld gang med en solokarriere. Pernille Rosendahl er en af Danmarks mest erfarne musikere.

Pernille Rosendahl har mange års erfaring indenfor musik. Hun fik sit endelige gennembrud, som forsanger i bandet Swan Lee, som hun dannede med guitarist Jonas Struck og trommeslager Emil Jørgensen. Bandet udgav to albums og vandt sig flere priser, bl.a. vandt Pernille Rosendahl prisen for ”Årets Danske Sangerinde” ved Danish Music Awards.

Undervejs i Pernille Rosendahls karriere, har hun sunget sammen med mange forskellige musikere. Hun har medvirket på flere singler og albums, som har fået stor anerkendelse af anmeldere rundt i Danmark. Hun har blandt andet sunget sammen Claus Hempler, Filur og metalbandet Volbeat.

Musikkarrieren har aldrig stået stille. Efter Swan Lee gik i opløsning, startede Pernille Rosendahl bandet The Storm, sammen med bassisten fra Mew, Johan Wohlert. The Storm fik stor succes og udgav i alt tre albums. Den første plade ”Where the Storm Meets the Ground” solgte over 25.000 eksemplarer, som The Storm modtog en guldplade for.

TV og solo succes

Pernille Rosendahl medvirkede som dommer i det danske X Factor, hvor hun fik ansvar for solister over 25. Her førte hun Thomas Ring til finalesejr i Parken. Sammen med sine meddommere på programmet, skrev Pernille Rosendahl vindersangen ”My Dream”. Sangen gik hen og blev Thomas Rings første single.

Efter X Factor debuten gik der et par år, før vi hørte fra den talentfulde sangerinde igen. Pernille Rosendahl havde i mellemtiden arbejdet på sit første soloprojekt, og udgav senere albummet ”Dark Bird”. Albummet blev taget godt imod af anmelderne, til trods for at det var en mere følsom og stille Pernille Rosendahl der pludselig kom på banen.

Der hersker ingen tvivl om at Pernille Rosendahl er en af Danmarks bedste sangerinder. Hun lever op til alle forventninger og leverer gang på gang helt fantastiske koncertoplevelser.

Book Pernille Rosendahl hos XE

Book Pernille Rosendahl direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Kundeoplevelser

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket