2 minutters læsning

Ruben Søltoft turnerer med nyt show

Ruben Søltoft

Ruben Søltoft tager til efteråret på Danmarksturne med sit nye show Ting Fra Min Mund

Den søde, charmerende og ikke mindst sjove komiker, Ruben Søltoft, skal til efteråret på turne med sit nye onemanshow Ting Fra Min Mund. Ruben Søltoft er mere klar end klar, til endnu en gang at levere et show i verdensklasse. Ruben Søltoft er kendt som manden, hvis hjerne måske er mere krøllet end hans hår, så der bliver ingen tvivl om at hans nye onemanshow, nok skal blive en oplevelse man sent glemmer.

Ting Fra Min Mund er en efterfølger til Ruben Søltofts første onemanshow Mit Hoved fra 2015. Mit hoved blev modtaget rigtig positivt af både publikum og anmeldere. Anmelderne mente at den unge komiker var imponerende dygtig, til trods for at det var hans første show. Ruben Søltoft er nu klar til at rejse Danmark rundt igen, med sin excentriske humor og mimik.

Ruben Søltoft er sjovt nok blevet ældre siden hans sidste onemanshow og det betyder også, at det vil være en mere voksen Ruben Søltoft, der går på scenen til efteråret. Ting Fra Min Mund vil tage udgangspunkt i Ruben Søltofts liv og om at passe ind i dagens Danmark, når man ikke er som alle andre. Ruben drager sine egne personlige erfaringer fra hverdagen med ind i sit show, hvor intet er til at forudse. Selvom Ruben Søltoft er blevet ældre, men det betyder ikke at han er blevet mindre fjantet.

 

Book Ruben Søltoft

Book Ruben Søltoft direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Laid Back bestående af Tim Stahl og John Guldberg. Book Laid Back

Afslappet technopop med Laid Back

Det er nu muligt at booke Laid Back til receptionen. Laid Back er en dansk musikgruppe, som startede i 1979. Duoen...